Asuntoesittelijä, SATO

original-1

Etsimme nyt asiakkaallemme SATOlle asuntoesittelijöitä pääkaupunkiseudulle kesäksi. Jos työ asuntoalan, innostavien asiakaskohtaamisten sekä vaihtelevien työtehtävien parissa innostaa, voi tämä työ olla sinulle juuri sopiva!

SATO on yksi Suomen suurimmista vuokranantajista ja vakaalla toimialalla toimiva nopeasti kehittyvä yritys. Työ kotien parissa on ihmisläheistä ja merkityksellistä. Hauskat työkaverit ja joustavat työajat tekevät arjesta mukavamman. Tutustu SATOon täältä tarkemmin: https://www.sato.fi/fi

Asuntoesittelijä toimii eri puolilla pääkaupunkiseutua ja käy sovittuina aikoina näyttämässä asuntoja mahdollisille vuokralaisille. Kohteiden väliseen kulkemiseen pystyt hyödyntämään julkista liikennettä, mutta ajokortti on kuitenkin välttämätön. Omaa autoa sinun ei kuitenkaan tarvitse omistaa.

Näiden työtehtävien parissa pääset työskentelemään

– Asuntojen näyttö asuntojen hakijoille (myyntineuvottelijat sopivat ajat valmiiksi)

– Näytöissä havainnoitujen asioiden ja palautteiden välittäminen myyntineuvottelijoille

Mitä edellytämme sinulta?

  • Ajokorttia (autoa ei tarvitse olla)
  • Positiivista ja rohkeaa työskentelyotetta
  • Asiakaskeskeisyyttä
  • Tarkkavaisuutta ja vastuullista otetta työhön
  • MS Office -ohjelmiston hallintaa (mm. Outlook-sähköposti ja -kalenteri)
  • Suomen lisäksi myös englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle työssä perusteellisen perehdytyksen sekä ympäristön, missä saat tarvittavan tuen työssäsi, joustoa työajoissa sekä työnkuvan, missä on vaihtelevuutta ihan päivätasolla!

Työ tapahtuu pääasiassa arkisin n. klo 10-18 välisellä ajalla, toki joitakin poikkeuksia voi olla. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaat.

Työsuhde on määräaikainen työsuhde, jossa työt ulottuvat elokuuhun asti. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtunteja asuntoesittelijällä on vähintään 25h/vko. Työstä maksetaan tuntipohjaisesti. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Rainmakerin välillä.

Etenemme sopivien kandidaattien kanssa hakuajan puitteissa eli jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, kannattaa tehtävää hakea mahdollisimman pian! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, vastaan niihin mielelläni! Tavoitat minut parhaiten WhatApp-viestin tai soiton kautta numerosta 040 714 7997 / Laura Niinimäki.

 

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Työaika: vähintään 25h/vko

Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!

Työn kesto: Määräaikainen, elokuun loppuun asti

Työn aloitus: Sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian)

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?