B2B myyjä – Valokuitunen Oy

original

B2B Myyjä – Valokuitunen Oy

Haluaisitko olla mukana tuomassa huippunopeaa valokuituteknologiaa taloyhtiöiden arkeen? Etsimme joukkoomme energistä ja innostunutta B2B myyjää Uudenmaan alueelle, joka haluaa olla ratkaisevassa roolissa vauhdittamassa digiloikkaa Suomessa!

Valokuitunen Oy on johtava valokuituratkaisujen tarjoaja, joka rakentaa valokuituverkkoja taloyhtiö kerrallaan. Tarjoamme asiakkaillemme huippuluokan valokuituratkaisuja, jotka nostavat heidän arkensa uudelle tasolle. Valokuidun avulla taloyhtiöt voivat nauttia nopeasta ja luotettavasta internet-yhteydestä, korkealaatuisesta puheliikenteestä sekä monista muista digitaalisista palveluista.

Tässä työssä pääset kohtaamaan asiakkaitamme kasvotusten noin 70% työajastasi, ja loput ajasta vietät yhteydenpidossa heidän kanssaan puhelimitse ja sähköpostitse. Oma auto on tässä työssä välttämätön, jotta voit sujuvasti liikkua asiakaskäynneillä. Luot päivittäin uusia asiakassuhteita ja huolehdit oma-aloitteisesti ja itsenäisesti omista myyntialueistasi.

Työskentelet intohimoisessa tiimissämme, joka on täynnä alan huippuosaajia. Meillä jokainen päivä on seikkailu, ja jokainen asiakaskontakti on mahdollisuus. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää myyntitaitojasi ja kasvaa alasi asiantuntijaksi. Kokemus myynnistä on toki etu, mutta emme vaadi sitä välttämättä. Ennen kaikkea arvostamme positiivista asennetta, halua oppia ja kykyä luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Meillä et jää puille paljaille, vaan tarjoamme sinulle hyvän palkan, joka koostuu 13,5€/h peruspalkasta, provisioista ja houkuttelevista bonuksista. Tavoitteellisella työskentelyllä voit ansaita 3500-4000€/kk. Lisäksi saat meiltä reilut kilometrikorvaukset, jotta voit matkustaa asiakkaidemme luokse huoletta. Saat myös käyttöösi kattavat työterveyspalvelut, sekä halutessasi työsuhdepolkupyöräedun käyttöösi.

Jos haluat olla osa dynaamista ja innovatiivista yritystä, joka tarjoaa sinulle tilaisuuden loistaa myynnin parissa, lähetä meille hakemuksesi heti!

Voit jättää hakemuksen suoraan linkistä ja halutessasi olla yhteydessä soittamalla tai WhatsApp:lla rekrytoijaamme Hanna-Mariin! Puh. 0407147991.

Perustiedot

Tuntipalkka 13,5€ + Provisiot (ei palkkakattoa)
Työaika: Pääsääntöisesti arkisin 10.00-19.30 välillä, mutta arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen
Työskentelyalue: Uusimaa
Työsopimus: 37,5h/ vko / Toistaiseksi voimassa oleva

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?