B2B-myyjäksi Valokuitunen Oy:lle

original

B2B-MYYJÄ

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Kysynnän kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimme nyt joukkoomme ihmisten kohtaamisesta nauttivaa, aktiivista ja kunnianhimoista B2B-myyjää Pääkaupunkiseudulle.

Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työsi on palkitsevaa: teet kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoat ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Kehityt omassa roolissasi, ja jos intoa riittää, niin siitä eteenpäinkin. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla. Tervetuloa, tulevaisuus odottaa! 

TÄSSÄ TYÖSSÄ

– Kerrytät osaamista ja kokemusta taloyhtiöille tarjottavien digiratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista monikanavaisesti

– Sinulla on vapautta ja vastuuta sekä kehittämistä sopivassa suhteessa

– Teet työtä hyvässä ja arvostetussa porukassa – olemme työntekijöidemme suosittelema *

– Ansaitset vähintään 13,5 €/h, jonka lisäksi palkitsemme onnistumisista, mikä nostaa tavoiteansion 3000-4000 €/kk. Tehtävässä ei ole provisiorajaa. 

– Saat kattavan koulutuksen ja opit tärkeitä taitoja tulevaisuuttasi ajatellen

– Eteneminen onnistuu meillä! 

– Saat työsuhdefillariedun

– Saat kattavan työterveyden


B2B-MYYJÄN ARKI 

Tässä työssä kontaktoit ja tapaat taloyhtiöiden edustajia myyntialueilla, ja kerrot mahdollisuudesta saada valokuituyhteys heidän taloyhtiöönsä. Myyntialueet ovat tarkkaan valittuja siten, että niistä löytyy valmiiksi valokuidusta kiinnostuneita kotitalouksia. 

Tapaat taloyhtiöiden edustajia useaan kertaan, joten pääset rakentamaan aitoja asiakassuhteita. Työssä korostuu kyky puhua asiakkaan kieltä, herättää luottamusta sekä innostaa. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.


TYÖKAVEREINASI OLEMME

– edistyksellisiä – valtakunnallisen valokuituinfran rakentamisen lisäksi kehitämme jatkuvasti työyhteisömme toimintatapoja

– tukemassa sinua – teemme töitä itsenäisellä otteella, mutta tiimin tuki on vahva ja apu aina saatavilla

– energinen porukka – teemme töitä kunnianhimoisesti ja juhlimme yhdessä onnistumisia


”Parasta työssäni on kollegat, vaihtelevat työt sekä tunne siitä, että työntekijään luotetaan.”


HAE HETI JA TULE MUKAAN OSAKSI KASVUTARINAAMME! 

Halutessasi saat kuulla lisää tehtävästä. Tavoitat minut parhaiten soiton kautta numerosta 0401864096 / Hanna-Mari Kiljunen.

Voit jättää CV:n hakemuksineen linkistä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme palkkauksia jo hakuaikana, joten hae jo tänään!

PERUSTIEDOT

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 37,5 h/vko, tehtävä on kokoaikainen
Palkka: 13,5 €/h + Provisiot


Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tavoitteenamme on rakentaa 200 000 kotitalouden kattava verkko vuoteen 2025 mennessä.

* Valokuitunen Oy:n työntekijöiden keskuudessa tehty NPS suosittelututkimus, jonka perusteella työntekijämme suosittelisivat Valokuitusta työpaikkana NPS = 66. Valokuitunen Oy on Great Place To Work -sertifioitu työpaikka.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?