B2C-myyntiedustaja Lumme Energialle, Pirkanmaa

original

Etsitkö uusia haasteita myyntiurallasi? Kiinnostaisiko työtehtävä kestävällä energia-alalla? Innostutko sinnikkäästä myyntityöstä, jossa voit päästä jopa yli 4000 euron kuukausiansioihin?

Hyvä, sillä etsimme Lumme Energialle vakituiseen työsuhteeseen B2C-myyntiedustajia energiapalveluratkaisuihin.

thumbnail_Lumme-energia_2023_kuva_Pihla_Liukkonen_Kontrastia-36.jpg

Tehtävän kuvaus

Lumme Energian myyntiedustajana astut mukaan uuteen aikakauteen, tarjoten asiakkaille muun muassa huippulaadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköauton latauspisteitä. Teet vaikutuksen ympäristötietoisiin asiakkaisiin, joita ovat muun muassa omakotitalojen, mökkien ja maatilojen omistajat, tarjoamalla heille ratkaisuja, jotka säästävät sekä rahaa että ympäristöä.

Teet aktiivista liikkuvaa myyntityötä, jossa sovit tapaamiset toimistolta ja etänä puhelimitse ja tapaat asiakkaitasi heidän kodeissaan omalla myyntialueellasi. Pääset siis tuottamaan myyntiprosessin alusta loppuun. Etsit ja tavoitat potentiaaliset asiakkaat, joille esittelet asiantuntevalla tavalla parhaiten heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Saat myyntiprosessin maaliin tekemällä tarjoukset ja viemällä ne lopulta kaupaksi asti.

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Työn kestävällä energia-alalla ja kokoaikaisen työn. Painotamme myös erinomaisia etenemismahdollisuuksia, sillä kasvavassa työympäristössä on mahdollista edetä uralla ja löytää uudenlaisia vastuunkuvia omassa työssä.
 • Joustavat työajat, mikä mahdollistaa tasapainon omassa elämässä. Työtä voidaan tehdä toimistoaikojen puitteissa.
 • Vastuullisen työympäristön. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin tarjoten kattavan työterveyden sekä ePassi Flexin.
 • Syvän päädyn myyntityön, jossa pääset tekemään koko myyntiprosessin itse alusta loppuun.
  • Huippulaadukkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet ja palvelut: Myytävät tuotteet ja palvelut, kuten sähkö, aurinkopaneelit ja latauspisteet, ovat huippulaatuisia ja samalla ympäristöystävällisiä.
  • Kannustavan palkkamallin ja kilometrikorvaukset: Pohjapalkka on 2000 €. Uskomme, että vahvalla, päämäärätietoisella tekemisellä pääset 4000 euron kuukausiansioihin.

  Mitä toivomme myyntiedustajalta?

   • Positiivista asennetta, energisyyttä ja innokkuutta energia-alan myyntiä kohtaan – eduksesi katsotaan aiemmat näytöt myynnistä
   • Motivaatiota rikkoa myyntiennätyksiä sekä saavuttaa ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet
   • Kiinnostus energiaratkaisuihin, koulutamme sinut kyllä hyvin tuotteisiin!
   • Oma-aloitteisuutta, dynaamisuutta, hyvää tilannetajua sekä paineensietokykyä
   • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
   • Hyvää suomen kielen taitoa

   Hae työpaikkaa jo tänään!

   Jätä hakemuksesi meille “Hae työpaikkaa” kohdasta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

   Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä rekrytoijaamme Oodiin, jonka tavoitat niin puhelimitse tai Whatsappilla (040 714 7990.)

   Perustiedot

   Palkkaus: 2000€/kk + Provisiot (ei palkkakattoa)

   Työaika: Pääsääntöisesti arkisin, mutta arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen. Etätyömahdollisuus.

   Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

   Työskentelyalue: Pirkanmaa

   Työsopimus: 37,5h/ vko / Toistaiseksi voimassa oleva. Solmitaan työntekijän ja Rainmakerin välille.


   Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin™ eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.

   lumme-energia2-1200x400.png

   nick-decorte-353474_mod
   Ota yhteyttä

   Rainmaker

   Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?