Baarimestari, Rhea Ship Lines, Jyväskylä

original-3

Kesä starttaa pian kunnolla ja haemme siksi asiakkaallemme Rhea Ship Lines M/S Vellamoon ja M/S Rheaan kesäsesongin ajaksi, kiireestä ja asiakaspalvelusta sykkivää baarimestaria.

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on jo kokemusta baarissa työskentelystä, omaat positiivisen asenteen, arvostat hyvää tiimityöskentelyä ja olet tarvittaessa joustava. Sinulla on tietysti myös hygienia- ja anniskelupassi lompakossasi. Suomen kielen taitosi on mainio ja englantikin sujuu.

msrhea_terassi_baari.jpg

M/S Vellamo ja M/S Rhea

Alusten kotisatama sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, Lutakon satamassa. Aluksen ravintolat sijoittuvat kolmelle kannelle; yläkannella sijaitsee terassi,  keskikannella ruokaravintola ja alakannella iltaravintola. 

M/S Vellamo ja M/S Rhea kuuluvat Rhea Ship Lines yhtiöön, jolla on Riihivuoresta löytyvä ravintola Riihikelo, Jyväskylän satamasta löytyvä ravintolalaiva Gaia ja Sataman kahvila.


TYÖSI SISÄLTÖ

Tarjolla on kiinnostava ja hauska kesätyö mukavien työkavereiden kanssa, taatusti omaleimaisessa työympäristössä. Vilkkaan kesäsesongin ajan pääset työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä tarjoten asiakkaille herkullisia makuelämyksiä baarin puolelta. 

Tässä työssä menestyäksesi sinulla on jo kokemusta baarityöskentelystä. Osaat organisoida hyvin tekemisesi ja nautit antaessasi loistavaa asiakaspalvelua.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu aina syyskuulle asti. Osalla kesätyöntekijöistä on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta myös kesän jälkeen. 

Työtä tehdään vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin, tunnit sopimuksen mukaan,

Palkka: Sopimuksen mukaan.

Paikkakunta: Jyväskylä


HAKU KÄYNNISSÄ 

Olen Tiina Partti Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana! 

Jos sinulle herää kysyttävää, minut saa parhaiten kiinni arkisin välillä klo 12-15 numerosta 0447577639, tai lähetä s-postia: tiina.partti@rainmaker.fi.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?