Baarimikko, Fat Lizard, Espoo

Haemme yhteistyökumppanillemme Fat Lizard Otaniemi baarimikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Fat logo

BAARIMIKKO

Haemme ammattitaitoista baarimikkoa vastaamaan omalta osaltaan loistavasta asiakaspalvelusta baaripäällikön alaisuudessa, osana iloista tiimiä.

Työvuorosi ovat toki ilta-painotteisia, mutta ajoittain tarjolla on myös lounasvuoroja. Työvuorot asettuvat tasaisesti MA-SU akselille. Olet vahva osaaja baaritiskin takana, sinulta onnistuvat sekä classikko-cocktailit että talon omat hörpyt. Meillä myydään pienpanimo-oluita huomattavasti enemmän kuin Sandelsia, joten jos olet oluiden ystävä niin tämä on paikkasi. 

Baarimikkona sinulla on mainio mahdollisuus halutessasi pitää myös olut-tastingejä, maistettavana silloin tietty Fat Lizardin omat tuotteet.

Toivomme, että sinulla on hygienia- ja anniskelupassi, kokemusta baarimestarin työstä ja sujuva englannin kielen taito, suomesta ei ole haittaa.

Tarjoamme sinulle hyvän ja arvostetun tiimin, mukavan rennot asiakkaat ja kilpailukykyisen palkkauksen.


FAT LIZARD – RAVINTOLA

No bullshit.

Espoon Otaniemeen avautui tammikuussa 2018 ravintola, josta saa ruokaa (lähes) vuoden jokaisena päivänä iltamyöhään saakka. Uskomme käsillä tekemiseen, rehellisen ja näyttävän ruoan voimaan. Grillaamme ja kypsyttelemme mielissämme jatkuvasti jotain uutta ja kastamme mielellämme lusikkamme espoolaiseen ruokakulttuuriin. Ravintolamme sydän on elävä tuli. Aidossa italialaisessa puu-uunissa valmistuu myös aito espoolainen pizza ja puuhiiligrillissä paistuvat mehevät pihvit poikineen.

Pitkän messinkisen baaritiskin takaa löytyy aina kattava valikoima paikallisen Fat Lizardin sekä muiden pienpanimoiden oluita.


FAT LIZARD – PANIMO

Fat Lizardin tarina alkaa vuodesta 2013, kun Hessu Ylinen ja Topo Koskipää rakensivat Topon autotalliin 20-litraisen miniatyyrin panimolaitteista, jollaisilla tehdään Yhdysvalloissa maailman parasta ipa-olutta. Kattilat kasvoivat 300-litraisiksi, kun Espoon Kiviruukista löytyi sopiva halli ipan panemiseen.

Espoolainen craft-olut sai lämpimän vastaanoton, ja Fat Lizard sai laatu-uskovaisten oluthifistelijöiden keskuudessa luotettavan maineen.

Fat Lizardin oluita yhdistää helppo juotavuus ja virheetön, selkeä makuprofiili. Oluemme raaka-aineet ovat yli 90-prosenttisesti suomalaista alkuperää ja kaikki oluemme valmistetaan Espoossa. Toimitamme oluen tuoreena suoraan panimolta, koska humalan aromit ja vivahteet ovat parhaimmillaan tuoreessa oluessa. Lisäksi säilytämme valmiin oluen aina kylmässä, jotta humalien aromit säilyvät mahdollisimman pitkään.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa arkipäivisin ja viikonloppuisin, työvuoroja myös sunnuntaisin.
Haemme BAARIMIKKOA seuraavilla tiedoilla:

Vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde 90 -112,5 h / 3 vko, tunnit valintasi mukaan. Aloitus heti sopivan henkilön löytyessä.

Palkka: sopimuksen mukaan.

Työskentelyalue: Otaniemi, Espoo

HAKU KÄYNNISSÄ

Täytäthän hakemuksen heti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Mikäli haluat lisätietoja työtehtävästä, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Tavoitat minut parhaiten arkena klo 12-15 numerosta: +358 44 757 7639 Tiina Partti, Rainmaker.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?