Baaritarjoilija, Korjaamo Bar&Kitchen

original-4

KESÄ 2022

Haemme yhteistyökumppanillemme Korjaamo Bar&Kitcheniin osa-aikaisia tarjoilijoita kesäkaudelle 2022

KORJAAMO BAR&KITCHEN

Kulttuuritehdas Korjaamo on yleisölle ympäri vuoden avoinna oleva kulttuuri- ja tapahtumakeskus, joka tuottaa vuosittain satoja tapahtumia tuhansille kävijöille; elokuvanäytöksiä, konsertteja, puheohjelmaa, näyttelyitä, seminaareja, markkinoita, klubeja, juoma- ja ruokatapahtumia, juhlia ja festivaaleja. Korjaamon kortteliravintola toimii suosittuna lounas- ja brunssi- sekä illanviettopaikkana, palvelee konserttien ja tapahtumien kävijöitä, sekä toteuttaa yritystilaisuuksiin catering-palveluita. Laadukkaat tilavuokrauspalvelut ovatkin vahvasti osa Korjaamon toimintaa.


BAARITARJOILIJA

Haluaisitko työskennellä yhdellä Helsingin parhaimmista terasseista tänä kesänä? Luvassa iloisia ihmisiä, konsertteja, paljon aurinkoa ja kassakoneen kilinää. 

Kiinnostaako? Jos vastasit kyllä niin jatka lukemista!

Korjaamon Bar&Kitchen etsii tiimiinsä nyt valovoimaisia baaritarjoilijoita. Jos sinulta luonnistuu Aperol Spritz, Moscow Mule, olet kiinnostunut erikoisoluista, oluttankin vaihtokin onnistuu, viinituntemuksesi on parempaa keskiluokkaa, niin olet ehkä hakemamme henkilö. Luonteeltasi olet iloinen, hyvä tiimihenki on sinulle tärkeää, etkä säikähdä pientä kiirettä. Sinulla on jo kokemusta baarityöskentelystä, osaat organisoida työsi jouhevasti ja hymy luonnistuu sinulta luontaisesti.

Sinulla on myös hygieniapassi, anniskelupassi katsotaan eduksesi, olet täysi-ikäinen ja puhut sujuvasti suomea, englantia unohtamatta.


TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA
Työ sijoittuu touko-elokuun 2022 ajalle, aloitus- ja lopetusaika sovittavissa. 

Työaika on keskimäärin 90 h / 3 vko kesä-heinäkuussa ja touko- ja elokuussa on myös tarjolla tunteja sovitusti. Pääset extraamaan jo huhtikuussa.
Työtä tehdään vuoroissa, pääpaino loppuviikosta ja iltaisin. 
Mahdollisuus myös jatkaa tässä toimipisteessä kesän jälkeen.

Palkka: sopimuksen mukaan.

Työskentelyalue: Töölö, Helsinki


HAKU KÄYNNISSÄ

Täytäthän hakemuksen heti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Mikäli haluat lisätietoja työtehtävästä, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Tavoitat minut parhaiten arkisin klo 12-15 numerosta: +358 44 757 7639 Tiina Partti, Rainmaker.


Rainmaker Henkilöstöpalvelut – hakemusten käsittelijä ja työn mahdollistaja.

Rainmaker tarjoaa työtä elämää varten. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi arvostat.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?