Controller, Divest Group Oy, Helsinki

original-1

Divest Group on palveluliiketoiminnan asiantuntijaorganisaatio. Pääpainomme on taloudessa, rahoituksessa ja ulkomainonnassa. Palvelumme nojaavat erinomaiseen asiakaskokemukseen ja markkinoita murtaviin työkaluihin ja työmenetelmiin. Divest -konsernissa palveluliiketoiminta jakaantuu seuraaville osa-alueille: tilitoimistoliiketoiminta, rahoitusliiketoiminta, ulkomainonta ja ohjelmistoliiketoiminta. Divest -konsernin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 50 henkeä. www.divestgroup.fi

Etsimme loistavan ja ammattitaitoisen tiimimme vahvistukseksi Helsingin Pitskuun

CONTROLLERIA

auttamaan konserniyhtiöitämme ja asiakkaitamme bisneksen kehittämisessä ja kasvattamisessa talouden ja rahoituksen näkökulmasta.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään konsernimme sisällä ja ulkoisissa projekteissa ylimmän johdon kanssa – joskin meillä ja asiakkaillamme on tyypillisesti matalat ja ei-hierarkiset organisaatiorakenteet, ja pääset ratkomaan kimurantteja bisnesongelmia talouden näkökulmasta heidän kanssaan. Pystymme tarjoamaan sinulle vastuuta, haasteita ja osaamisesi laajentamista juuri sinulle itsellesi sopivassa tahdissa – tämä controllerin positio on kiitorata urapolullasi eteenpäin.

Controllerin roolissa tehtäviisi kuuluu mm. sisäisen laskennan ja ulkoisen laskennan projekteja sekä jatkuvia prosessi-/ raportointivastuita. Projektit voivat liittyä konsernin sisäisiin hankkeisiin, tai voit päästä jonkun kokeneemman kanssa tekemään projekteja myös ulkoisille asiakkaillemme. Kuten yleensäkin, niin voimme säätää toimenkuvaa vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Tällaisia hankkeita voivat olla mm:

  • Kuukausiraportointi ja sen kehittäminen ja toimenpiteet
  • Kannattavuusanalysointi – asiakkaat ja tuotteet sekä toimenpiteet
  • Kilpailija-analyysit ja strategiset vaihtoehdot
  • Rahoituskelpoisuusanalyysit ja ratkaisuvaihtoehdot
  • Mainonnan kannattavuus ja toimenpiteet
  • Kustannusanalyysit ja toimenpiteet

Toivomme, että olet toiminut controllerin tehtävissä jo muutaman vuoden ajan. Koulutustaustaltasi olet esim. KTM tai DI. Olet businessorientoitunut talouden osaaja, tai sellaiseksi pyrkivä. Tehtävä edellyttää taloustaitojen lisäksi myös aitoa halua kommunikoida talouden ja rahoituksen asioista selkokielellä.

Etsimämme henkilö on motivoitunut kehittymään ja omaa ”can do” -asenteen. Palat halusta ymmärtää erilaisia liiketoimintamalleja ja niiden kriittisiä ajureita. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja tiimissä toimiminen on sinulle luontevaa.

Divest konsernimme kantavia teemoja ovat: tavoitteellisuus, yrittäjähenkisyys, toistemme arvostaminen ja yhdessä tekeminen – toivomme, että nämä arvot ovat myös lähellä sinun sydäntäsi. Laadimme kanssasi 6 kuukauden mittaisen ohjelman, jonka aikana tulet oppimaan ja näkemään laajasti controllerin tehtäväkenttään kuuluvia osa-alueita. Sisääntulo ei ole siis tyypillinen tässä on ”pulpettisi, voit alkaa töihin” -malli.

Tavoitteenamme on saada uusi kollega DG perheeseemme mahdollisimman pian, aloitusajankohta on kuitenkin sovittavissa. Mikäli koet olevasi meille oikea osaaja tähän rooliin, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen kuvauksen itsestäsi ja osaamisestasi.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Toimipaikka
: Helsinki

Mahdolliset tehtävää koskevat tiedustelut:
Salla Sironen, HR
040 350 6439 (ma-to klo 10–16)
salla.sironen@divestgroup.fi

Jätä hakemuksesi viimeistään 25.5.2022

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?