Data-asiantuntija Rainmakerille

original

Etsimme datan ja raportoinnin ammattilaista keskeiseen rooliin organisaatiossamme. Data-asiantuntijana vastaat Rainmakerin datan varastoinnista ja hallinnoinnista sekä tuotat siitä tärkeää informaatiota liiketoiminnan, talouden ja johtamisen tueksi.

Vastaat työssäsi

dataohjatun päätöksenteon mahdollistavien Power BI-raporttien tekemisestä, datan visualisoinnista sekä tiedon asianmukaisesta ylläpidosta. Data-asiantuntija käsittelee pääasiallisesti omissa operatiivisissa järjestelmissämme olevaa tietoa, esimerkiksi työsuhde-, suorituskyky- ja taloudellista dataa ja luo siitä raportteja liiketoiminta- ja yksikkövastuullisille henkilöille sekä asiakkaillemme. Itsenäisestä roolistasi huolimatta teet tiivistä yhteistyötä sisäisesti liiketoiminnan eri avainhenkilöiden sekä ulkoisen raportointikumppanimme kanssa varmistaaksesi, että raportointiratkaisumme vastaavat sekä liiketoiminnan että asiakkaidemme tarpeita. Raportoinnin rinnalla työtehtäviisi voi kuulua myös muita dataan ja järjestelmiin liittyviä tehtäviä. 

Haemme henkilöä, joka omaa kyvyn ja halukkuuden itsenäiseen työskentelyyn, tarkan ja aikaansaavan työskentelyotteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Hakemamme henkilö on toimintatyyliltään itseohjautuva ja proaktiivinen sekä työskentelee jouhevasti niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Myös liiketoimintaymmärrys katsotaan eduksi, sillä raportointi on meillä hyvin liiketoimintalähtöistä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa Power BI-osaamista, joten mm. Power Query, DAX, M-kieli, tietomallinnus, datan visualisointi sekä Power BI:n hallinnolliset työt ovat sinulla erinomaisesti hallussa. Olet tottunut käsittelemään dataa eri tietolähteistä mm. SQL:n avulla. Myös MS Excelin käyttö luonnistuu. Näiden lisäksi toivomme sinulla olevan ymmärrystä erityisesti Googlen pilvipalveluista ja tietovarastoista, mutta kokemus muistakin palveluntarjoajista on hyödyksi.

Riippuen tehtävään valittavan henkilön taustasta ja kiinnostuksen kohteista, tehtävänkuvaan voi kuulua myös haastavammat ja teknisemmät raportointiin liittyvät tehtävät, kuten integraatioiden tekeminen, organisointi ja ETL-prosessit, jolloin ohjelmointikielien (kuten Python) osaaminen auttaa ottamaan tätä kokonaisuutta haltuun. Tehtävässä on myös mahdollista kasvaa näiden osa-alueiden taitajaksi.

Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen tehtävän sekä loistavan työympäristön ammattitaitoisten kollegoiden, sekä dynaamisen ja tekemistä painottavan työkulttuurimme myötä. Organisaatiomme on avoin ja nuorekas. Painotamme aikaansaannoksia ja tuloksia, mutta emme tavoittele niitä kulmat kurtussa, vaan pilke silmäkulmassa. Meille on tyypillistä heittäytyä uusiin tai jopa tuntemattomiinkin projekteihin, emmekä pelkää muutosta. Arvostamme rehellisyyttä, tehokkuutta, avointa palautetta ja tiimipeliä – työskentelemme yhteistyötä tehden ja toisiamme arvostaen. Työkavereiksesi saat näillä ominaisuuksilla varustettuja kollegoita, ja samanlaista asennetta toivomme tietenkin myös sinulta.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työaikasi on arkisin klo 08–17 välisenä aikana 7,5 h/pv. Pääasiallinen työpaikkasi on hyvien kukuyhteyksien äärellä Espoon Matinkylässä, mutta voit työskennellä ajoittain myös etänä, sillä suosittelemme sateentekijöitämme hyödyntämään aktiivisesti etätöitä heti perehtymisen jälkeen ainakin 20-50 % työajastaan. Tehtävän palkkaus asettuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti 3200-4000 €/kk välille.

Rainmaker = mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti. 

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto

Kiinnostuitko?

Hae mukaan sateentekijöiden joukkoon jättämällä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 31.7.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mahdolliset jatkohaastattelut tulevat sijoittumaan elokuun alkuun. Työsuhde alkaa sopimukseen mukaan, mielellään 2.9.2024 alkaen.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä kehityspäälliköltämme ja tulevalta esihenkilöltäsi Kaisa Niemeläiseltä 2.7. ja 12.7. klo 12.30-13.30 numerosta 040 731 2210.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?