Deputy Store Manager pk-seudun CHANGE Lingerie -myymälään

original

Suhtaudutko esihenkilötyöhön ja myyntiin intohimolla? Onko sinulla kyky ja halu parantaa myymälän työntekijä- ja asiakaskokemusta ja onko tavoitteenasi päästä luotsaamaan omaa myymälää erikoiskaupan alalla? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö Deputy Store Managerin tehtävään Change Lingeriella. Haemme nimittäin nyt apulaismyymäläpäällikköä pääkaupunkiseudun myymäläämme.

Changen Deputy Store Managerina olet osa myymälän sydäntä, joka kantaa vastuun asiakaspalvelun laadusta ja myymälänsä myynnin kasvusta. Erikoiskaupan KPI-mittarit, niiden avulla johtaminen, sekä oman tiimin motivointi, ovat sinulle sujuva osa päivittäistä työtäsi.

Toivomme, että sinulle on tärkeää jatkuva kehittyminen ja sytyt asiakastyöstä, sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Menestymistäsi edesauttaa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin palo kehittyä työssä ja auttaa tiimiläisiäsi kehittymään erikoiskaupan ammattilaisiksi.

Työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset. Pääset työskentelemään tiiviissä Change-yhteisössä, jossa työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika on 25 h/vko, kuitenkin joustaen tarvittaessa tilanteen mukaan. Työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikojen puitteissa arkisin ja viikonloppuisin. Meillä on käytössä sopimuspalkka, mietithän siis palkkatoiveesi valmiiksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.   

HAKU KÄYNNISSÄ

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko Sinusta, että saisit käyttöösi sen Changella? Jätä hakemuksesi tehtävään “Lähetä hakemus” -painikkeen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Halutessasi saat kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Marian WhatsAppista tai soittamalla numeroon 040 714 7999. Voit jättää hakemuksen suoraan linkin kautta.

Tehtävän perustiedot: 

Paikkakunta: Pk-seutu (Itäkeskus)
Työaika:
25 h/vko, työvuorot myymälän aukioloaikojen mukaisesti
Työn kesto:
Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Palkka: Sopimuspalkka + mahdolliset bonukset

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?