Energia-alan asiantuntijaksi Lumme Energialle, Espanjaan!

original

Etsitkö uusia haasteita myyntiurallasi? Kiinnostaisiko työtehtävä kestävällä energia-alalla? Innostutko sinnikkäästä myyntityöstä, jossa voit päästä hyviin ansioihin!

Hyvä, sillä etsimme Lumme Energialle vakituiseen työsuhteeseen B2C-myyntiedustajia.

thumbnail_Lumme-energia_2023_kuva_Pihla_Liukkonen_Kontrastia-36.jpg

Tehtävän kuvaus

Teet aktiivista myyntityötä puhelimitse kuluttaja-asiakkaille. Lumme Energian myyntiedustajana astut mukaan uuteen aikakauteen, tarjoten asiakkaille kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja. Teet vaikutuksen ympäristötietoisiin asiakkaisiin, joita ovat muun muassa omakotitalojen, mökkien ja maatilojen omistajat, tarjoamalla heille ratkaisuja, jotka säästävät sekä rahaa että ympäristöä. 

 MITÄ TOIVOMME MYYNTIEDUSTAJALTA:

  • Positiivista asennetta, energisyyttä ja innokkuutta energia-alan myyntiä kohtaan – eduksesi katsotaan aiemmat näytöt myynnistä
  • Motivaatiota rikkoa myyntiennätyksiä sekä saavuttaa ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet
  • Kiinnostus energiaratkaisuihin, koulutamme sinut kyllä hyvin tuotteisiin! 
  • Oma-aloitteisuutta, dynaamisuutta, hyvää tilannetajua sekä paineensietokykyä
  • Hyvää suomen kielen taitoa

  MITÄ ME TARJOAMME SINULLE:

      ✨    Hyvät työajat, arkisin klo. 8-14.

      ✨    Vastuullisen ja innostavan työympäristön.

      ✨    Huippulaadukkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet ja palvelut.

      ✨    Työn kestävällä energia-alalla ja kokoaikaisen työn.


  Rainmaker – mahdollisuus menestyä

  Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

  Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

  💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

  ✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

  ✅ Toimistolla tarjolla hedelmiä ym. välipalaa.

  ✅ Tarjoamme mahdollisuuden opiskella työn ohessa liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi)


   Hae työpaikkaa jo tänään! 

   Jätä hakemuksesi meille “Hae työpaikkaa” kohdasta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

   Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä rekrytoijaamme Kirsiin, jonka tavoitat niin puhelimitse tai Whatsappilla (040 714 7996.)

   Perustiedot

   Palkkaus: 1029,45e/kk + kannuste (ensimmäiset 2 kuukautta takuukannuste 300e/kk)

   Työaika: Arkisin klo.8-14

   Aloitus: Lokakuun aikana

   Työskentelyalue: Torrevieja

   Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva. 


   Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin™ eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.

   Lumme-Energia_logo_RGB.webp

   nick-decorte-353474_mod
   Ota yhteyttä

   Rainmaker

   Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?