Esihenkilöksi Oomin myyntitiimiin, Espanjaan!

original

Löytyykö sinulta näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä ja työskentelystä Contact Center maailmassa? Mietitkö seuraavaa askelta työurallasi ja haluaisit olla mukana rakentamassa menestyvää myyntitiimiä Torreviejaan 🌞

Oomi Energia saapui Suomen markkinoille keväällä 2020 ja Rainmaker on toiminut Oomin kumppanina alusta alkaen. Oomi on energia-alan yritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen sähköä aina hyvään hintaan ja erityisen hyvällä palvelulla.


Oomi Energia on yksi Suomen suurimmista sähköalan brändeistä. Myyntikonseptimme kasvun myötä etsimme nyt uudelle, Torreviejan myyntitiimillemme esihenkilöä, jolla on kokemusta ja näyttöä myynnistä ja joka nauttii haasteista ja oman tiimin tuloksen edistämisestä.  

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja näyttöä hyvistä myyntituloksista. Kokemus esihenkilötyöstä ja Contact center työskentelystä on eduksi.  Meiltä saat työkalut ja perehdytyksen tehtävään heti työsuhteen alussa, sekä täyden tuen työn tekemiseen myös jatkossa. Toivomme sinulta halua olla mukana rakentamassa tätä myynnin menestystarinaa ja kykyä sitoutua työsuhteeseen pitkäaikaisesti. Kunnianhimoinen asenne on myös erittäin tervetullut. Sinun pitää pystyä aloittamaan viimeistään 25.3.2024!

Rainmaker – Mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Toimistollamme tarjolla hedelmiä ja kahvia.

✅ Tarjoamme työntekijöillemme urheiluvälineitä käyttöön.

Kiinnostuitko?

Olen Kirsi Rainmakerilta ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Voit soittaa tai laittaa viestiä numeroon 040 714 7996, myös WhatsAppissa. Jos minua ei saa heti kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”. Huomioithan, että tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Aloitus: 25.3.2024
Työajat: 39h/vko, arkisin.
Palkkaus: 1800e /kk + tiimin sekä oman myyntimenestyksen perusteella maksettava kannuste. Ensimmäiset 3kk takuupalkka 2300-2500e/kk kokemuksesta riippuen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, toimi siis mahdollisimman pikaisesti! Hakeminen tehtäviin on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?