Hae myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin Rainmakerille, Espanjaan!

original

Haaveiletko urasta myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä tai oletko jo myynnin moniosaaja? Piteletkö vaivatta useampia lankoja käsissäsi ja löytyykö sinulta luontaista ratkaisukykyä, sekä halua tuottaa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja tehdä myyntiä tavoitteellisessa ympäristössä?  Hienoa – jatka siinä tapauksessa lukemista!

Haemme tavoitteellisia ja nälkäisiä myyjiä sekä tehokkaita ja asiantuntevia asiakaspalvelijoita Espanjaan, Torreviejan toimistoon.  Asiakaspalvelussa työskentelet kuluttaja-asiakkaiden parissa ja myynnissä otat yhteyttä kuluttaja-tai yritysasiakkaisiin.

 Emme edellytä aiempaa kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta, asenne ratkaisee!

Meille on tärkeää että olet motivoitunut, innostunut ja sitoutunut. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, jatkuvan koulutuksen ja kaikki muut työkalut onnistumisellesi. Pääset osaksi positiivista ja aktiivista työyhteisöä.

Toimistollamme on viihtyisät ja valoisat tilat Espanjassa, Torreviejan keskustan tuntumassa, aivan meren rannassa. Keskeinen sijainti mahdollistaa lyhyen työmatkan ja lähellä olevat keskustan palvelut. Työpäivän taukojen aikana voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista toimistomme pihalla.

 

Rainmaker = mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Toimistolla tarjolla pientä välipälaa, hedelmiä ym.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Tässä työssä sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista. Omalla hyvällä suoriutumisella sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–30 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 40 % pienempää elinkustannustasoa.

Kannattaa hakea heti!

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä WhatsAppilla, viestillä tai soittamalla Kirsille numeroon +358407147996.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?