Hae myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin Rainmakerille Torreviejaan

original

Oletko myynnin moniosaaja, asiakaspalvelun rautainen ammattilainen tai vasta haaveilemassa urasta asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä? Piteletkö vaivatta useampia lankoja käsissäsi ja löytyykö sinulta luontaista ratkaisukykyä, sekä halua tuottaa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja tehdä lisämyyntiä tavoitteellisessa ympäristössä? Hienoa – jatka siinä tapauksessa lukemista!

Mikä Rainmaker?
Rainmaker on suomalainen myynnin palveluita, contact center -palveluita sekä henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä. Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja 2000 työntekijäämme tekee päivittäin myynti ja asiakaspalvelutyötä Suomen tunnetuimpien ja rakastetuimpien brändien parissa. Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia kohtaamalla päivittäin yli 10 000 asiakasta monikanavaisesti verkossa, chatissa ja puhelimitse. Opit kanssamme kohtaamisista, myynnistä, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä. Me panostamme työntekijäkokemukseen ja sitoutuneisiin ihmisiin ja teemme töitä sen eteen, että meillä ihmiset voisivat rakastaa työtään.

Rainmaker Torreviejassa
Toimipisteemme Torreviejassa aloitti toimintansa keväällä 2018 tavoitteenaan mahdollistaa monipuolisia urapolkuja työntekijöillemme. Tyytyväinen työntekijä on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava tiimi sen mahdollistaja. Haluamme toimia työnantajana vastuullisesti ja luotettavasti panostamalla määräaikaisten työsuhteiden sijaan pitkiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin ja tarjoamalla työntekijöillemme paikallista palkkausta korkeamman palkkatason. 

Painotamme vahvan taustan ja kokemuksen sijaan asenteen ja kehittymishalun tärkeyttä, mikä mahdollistaa urapolkujen tarjoamisen yksilölliset vahvuudet ja intressit huomioiden. Voit aloittaa urapolkusi oppimalla meillä ammattimaisesta myyntityöstä tai nykypäivän asiakaspalvelusta.  Tarvitset vain halun, me koulutamme sinut perusteellisesti ja tuemme onnistumistasi työssäsi antamalla kaikki muut työkalut onnistumisellesi. 

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Haluatko osaksi menestystarinaamme? 
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi ja potentiaalisi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen meillä Rainmakerilla? Jatkamme mielellämme kanssasi keskustelua aiheesta. Jätä vain yhteystietosi oheisen hakulinkin kautta ja palaamme sinulle asiaan puhelimitse! Halutessasi kuulla lisää meistä vastaamme kysymyksiisi WhatsAppilla, sekä puhelimitse arkisin klo 8-16:00 välisenä aikana p. +358407147996 / Kirsi.  

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?