Hae myynnin tehtäviin Rainmakerille, Torreviejaan!

original

Haaveiletko urasta myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä tai oletko jo myynnin moniosaaja?  Piteletkö vaivatta useampia lankoja käsissäsi ja löytyykö sinulta luontaista ratkaisukykyä, sekä halua tuottaa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja tehdä myyntiä tavoitteellisessa ympäristössä? Hienoa – jatka siinä tapauksessa lukemista! 

Painotamme vahvan taustan ja kokemuksen sijaan asenteen ja kehittymishalun tärkeyttä, mikä mahdollistaa urapolkujen tarjoamisen yksilölliset vahvuudet ja intressit huomioiden. Voit aloittaa urapolkusi oppimalla meillä ammattimaisesta myyntityöstä ja nykypäivän asiakaspalvelusta.  Tarvitset vain halun, me koulutamme sinut perusteellisesti ja tuemme onnistumistasi työssäsi antamalla kaikki muut työkalut onnistumisellesi. 

Myyntityötä meillä tehdään Helsingin Sanomien tiimissä sekä Fortumilla.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä Rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Toimistollamme on viihtyisät ja valoisat tilat Torreviejan keskustan tuntumassa, aivan meren rannassa. Keskeinen sijainti mahdollistaa lyhyen työmatkan ja lähellä olevat keskustan palvelut. Työpäivän taukojen aikana voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista toimistomme pihalla.

Tässä työssä sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista. Omalla hyvällä suoriutumisella sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–40 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 50 % pienempää elinkustannustasoa.

Kannattaa hakea heti!

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä WhatsAppilla, viestillä tai soittamalla Kirsille numeroon +358407147996. 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?