Hae tästä myyntineuvottelijaksi DNA:n Contact Centereihin

original-2

Tervetuloa tekemään myyntiuraa DNA:lle!


Oletko miettinyt vaihtamista uudelle alalle? Haluatko työn, jossa vaikutat omiin ansioihisi suoraan omalla tekemiselläsi? Haluatko työpaikan, jossa on ison talon etenemismahdollisuudet? Haluatko työnantajan, joka mahdollistaa joustavat työaikaratkaisut esimerkiksi opintojen oheen?

😎 Jos vastasit kyllä, niin tämä työ voi hyvinkin olla sinua varten! Nyt sinulla on mahdollisuus oppia ja saada kokemusta myynnin kiehtovasta maailmasta!

c625964d-521b-4c74-a807-84dba5e5f059.png

DNA:n puhelinpalvelukeskuksessa myynnin mysteerit avautuvat ja tulevat osaksi osaamistasi. DNA:n puhelinpalvelu on palkittu tuloksellisuudestaan – perehdytys ja valmentava tuki myyntitaitojen oppimiseen on huippuluokkaa! Uudet koulutukset starttaavat jo seuraavan kuun alussa ja etsimme vakituisia työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin!

Työssäsi

kohtaat monenlaisia asiakkaita puhelimitse. Kontaktoit sekä uusia potentiaalisia asiakkaita, että nykyisiä asiakkaita ja pääset kertomaan heille DNA:n uusista tuotteista, laadukkaista palveluista sekä erilaisista kampanjatarjouksista. Työssä onnistumistasi tukevat tsemppaava tiimi ja esihenkilö, jatkuva myyntivalmentaminen ja motivoivat myyntikilpailut. DNA – perheystävällinen työpaikka joustaa arjen tarpeissasi

Työyhteisömme on huippuluokkaa!

Tästä saamme vuosittain positiivista palautetta henkilöstökyselyissä. DNA:lle on ainoana suuryrityksenä Suomessa myönnetty Perheystävällinen työpaikka -tunnustus. DNA:n puhelinpalvelukeskuksessa joustavuus näkyy esimerkiksi siten, että työskentely ei ole paikkaan sidottua vaan työtä voi tehdä joustavasti kotoa tai toimistolta.

1e1f5cfd-2463-45bf-b5d7-ac03155f4ffd.png

Palkkaus ja urapolku

Palkkarakenne on turvallinen, sillä se pohjautuu ICT-työehtosopimukseen. DNA:lla palkkataso ei kuitenkaan jää pakolliseen minimitasoon. Myyjämme ansaitsevat keskimäärin 20 euroa tunnilta, saavuttaen kuuden tunnin työpäivillä noin 2500 euron kuukausiansion. Huom: Tämä ei ole palkkakatto vaan keskiarvo! Myyntitaitojen kehittyessä ja onnistumisen kasvaessa on sinulla mahdollisuus todellisiin huippuansioihin!

Isona yrityksenä DNA:n sisältä löytyy paljon erilaisia uramahdollisuuksia. Monet myyjämme ovat jatkaneet myyntiuraa yritysmyynnin tai myymälämyynnin puolella. Myös esimiesura ja myyntivalmentajan tehtävät ovat hyviä mahdollisuuksia kehittyä uralla eteenpäin.

Kuka meille voi hakea?

Tässä työssä tavoitteellinen ja aktiivinen ote työskentelyyn on tärkeää. Haemme kehittymishaluisia ja työssä toimeen tarttuvia ihmisiä, jotka ovat innostuneita myynnin mahdollisuuksista. Arvostamme suuresti, jos olet valmis määrätietoisesti työskentelemään uuden oppimisen ja tulosten eteen – me kyllä autamme sinua onnistumaan! Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Hae mukaan heti! 

Meille hakeminen on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?