HR Trainee

original-14

Etsimme nyt HR Traineetä suorittamaan korkeakouluopintojensa työharjoittelujaksoa toimistollemme Espoon Matinkylään! Pääset tukemaan voimavarayksikkömme toimintaa ja osallistumaan monipuolisesti rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon tehtäviin. Rainmaker työllistää noin 1400 työntekijää ja rekrytoi kuukausittain yli 100 uutta sateentekijää myyntiin, asiakaspalveluun ja ravintola-alan tehtäviin. Tämä rooli on tarkoitettu työharjoittelujakson suorittamiseen 4-6kk määräaikaisena harjoittelusuhteena, josta maksetaan myös harjoittelukorvaus!

HR Trainee

tehtävissä pääset oppimaan ja saat vastuullesi monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, joka sisältää mm. henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin ajankohtaisia avustavia tehtäviä, markkinoinnin tukemista sekä toimiston avustavia tehtäviä. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja harjoittelusisältöön voi myös vaikuttaa omien mielenkiinnon kohteittesi mukaan! 

Työaika on arkisin 8.00 – 16.00 ja maksamme harjoittelusta 870 euroa /kk harjoittelukorvauksen. Harjoittelujakso kestää sopimuksen mukaan 4-6 kuukautta – kerrothan meille, kuinka pitkää jaksoa toivot! Voimavarayksikössä saat tueksesi yli 15 innokkaan ammattilaisen tiimimme – koska, meille on tärkeää ylläpitää ilmapiiriä, johon kuuluu nauraminen ja välittäminen – toivomme, että olet positiivinen ja energinen tiimipelaaja.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Kiinnostuitko?

Laita siis hakemusta tulemaan tai, jos haluat kuulla tehtävästä lisää, soitathan rohkeasti.

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla: erika.kyckling@rainmaker.fi tai puhelimitse 
0447114683.

Parhaiten tavoitat minut ma-to klo 9-15. Jos minua ei heti saa kiinni, olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 Harjoittelu alkaa tammikuun alussa, eli ole nopea ja laita hakemus tulemaan mahdollisimman pikaisesti. Hakuaika päättyy 5.12.2022

 

Tehtävän perustiedot

Paikkakunta: Espoo
Työaika: Arkisin klo 08.00-16
Harjoittelukorvaus: 870€ /kk
Työ alkaa: Tammikuussa 2023

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?