Huoltoasentaja DNA Oyj – Turku

original

Etsimme Wattinen -älylämmityksen asennus- ja huoltotöille tekijää.

Tuleva tiimisi:

Oletko odottanut tilaisuutta hypätä energiamurroksen etulinjaan? Wattinen on DNA:n kehittämä älylämmityspalvelu talonyhtiöille, jolla optimoidaan asumisolosuhteet energiaa säästäen. Wattisen kuuden hengen operatiivinen tiimi huolehtii, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä, asennukset sujuvat mutkattomasti ajallaan ja palvelun käyttö on helppoa. Meille on tärkeää, että asiakkaiden tyytyväisyys ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat Sinulle sydämenasioita, sillä haluamme Sinut mukaan tekemään mahdollisimman mieleenpainuvaa asiakaskokemusta. Olemme ylpeitä, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Tärkein työkuvasi:

Tulet työskentelemään osana Wattisen operatiivista tiimiä. Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • Wattisen -älylämmitykseen liittyvien laiteasennusten tekeminen asiakkaiden kiinteistöissä
  • Huoltojen ja huoltokierroksien tekeminen sekä erilaisten vikatilanteiden ratkaisemista sekä asiakkaan luona että yhdessä tiimin kanssa
  • Tarvittaessa erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin osallistuminen

Toivottu osaamisesi:

Etsimme henkilöä, jolla on ennen kaikkea vahva asiakaspalveluasenne ja tekemisen meininki työssään. Nautit työskentelystä erilaisten asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Sinulla pysyy työkalut kädessä, hallitset tietokoneen ja tavallisten sovellusten käytön sekä palat halusta oppia lisää. Töidemme ollessa hyvin pitkälle aikataulutettu olet täsmällinen tekijä ja haluat itsekin aktiivisesti ratkaista eteen tulevia haasteita tai kysymyksiä. Voit olla myös työurasi alussa oleva tekijä, sillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Ymmärrys ja aiempi kokemus taloteknisistä asennus- ja huoltotöistä on luonnollisesti plussaa, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee.

Työssäsi ja asiakkaiden kanssa kommunikoidessasi tarvitset erityisesti hyvää suomen kielen taitoa. Tilanteen vaatiessa tulet toimeen myös englannin kielellä. Muu kielitaito on ehdottomasti plussaa. Työ sisältää jonkin verran matkapäiviä ja on muutenkin liikkuvaa, joten auto ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Kiinnostuitko?

Jätä heti hakemuksesi niin olemme sinuun yhteydessä! Meille hakeminen on nopeaa ja helppoa, toimi siis heti. Voit myös soittaa tai lähettää minulle WhatsApp-viestin numeroon 040 527 7629 / Laura Rainmakerilta. 

Työsuhteen perustiedot:

  • Työtehtävä: Maintenance Assistant
  • Aloitus: Mahdollisimman pian
  • Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva
  • Työaika: min. 35 h/kk
  • Sijainti: Turku
nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?