Joulutyöntekijä kauppakeskuksiin, Helsinki

original-10

Palkkaamme useita myyjiä joulun sesonkiin Helsingin Sanomien myyntipisteille. Tämä työ sopii erityisesti sinulle, joka etsit töitä joulun ajaksi – miksei myös pidemmäksikin aikaa

 

SanomaTuotteet.JPG

SANOMA – Suomen suurin mediayhtiö

Sanoma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Sanomalaiset ovat mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, ja vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta – Sillä on merkitystä.

Työn kuvaus:

Asiakkaiden palvelua ja myyntityötä, jossa pääset tarjoamaan markkinoiden johtavia tuotteita, jotka näkyvät, kuuluvat ja herättävät tunteita! Tässä työssä parasta on yhteisö ja mahtava tiimihenki. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti.

Työ on Sanoman monikanavaisten tuotteiden myymistä yhtiön myyntipisteillä yhdessä kunnianhimoisen ja vauhdikkaan tiimin kanssa. Aikaisempaa kokemusta myynnistä et välttämättä tässä tarvitse, sillä me perehdytämme sinut työhön.

 

Tarjoamme sinulle: 

 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan myyntivalmennuksen
 • Oppia ihmisten kohtaamisesta, josta hyödyt pitkälle tulevaisuudessasi
 • Joustavat työajat
 • Mahtavan työporukan ja hyvän palkan
 • Palkkaus on 10€/h + myynnistä ansaitsemasi provisio. Keskimäärin tässä työssä ansaitaan 15€/h, omalla tekemiselläsi huomattavasti suurempiinkin tuntipalkkoihin – palkkasi on omissa käsissäsi!
 • Sanoman digilukuoikeudet
 • Ruutu + palvelun
 • Sesonkikohtaiset palkitsemisgaalat, joissa parhaat tiimit, sekä myyjät palkitaan huimilla lisäbonuksilla ja ulkomaanmatkoilla 
 • Tiimiraha, jonka yhteisestä käytöstä voitte päättää tiimeissä itsenäisesti
 • Myyntimatkat yhdessä muun tiimin kanssa, esim. Lapin lomakohteisiin Rukalle, Leville, jne.

 

Toivomme sinulta:

 • Halua päästä tuottamaan laadukkaita asiakaskohtaamisia
 • Intoa oppia kasvotusten tapahtuva myyntityö
 • Hyvän asenteen ja pilkettä silmäkulmassa


  Rainmaker työnantajana

  Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

  Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. 

  💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

  ✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

  ✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

  ✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

   

  Kiinnostuitko?

  Olen Tiitus Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana. Ota rohkeasti yhteyttä Whatsappin kautta tai soittamalla suoraan numeroon 040 714 7992

  Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”.

   

  Tehtävän tiedot:

  Paikkakunta: Helsinki
  Aloitus: Joulukuu 2022
  Työaika:
  Arkisin 9-20 väillä, viikonloppuisin 9-18, 20h-40h / viikko
  Työsuhde:
  Toistaiseksi voimassa oleva
  Palkka: 10€/h + provisio 

  nick-decorte-353474_mod
  Ota yhteyttä

  Rainmaker

  Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?