Junior taloushallinnon asiantuntija Rainmakerille

original

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palkkaamme vuosittain yli 2000 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitseviin toimipisteisiimme sekä Espanjan Torreviejaan. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Etsimme nyt omaan taloushallintoomme junior taloushallinnon asiantuntijaa – Tarjolla on hieno mahdollisuus hypätä mukaan tähän talossamme uuteen rooliin, joka tulee olemaan hyvin keskeinen tehtävä kehittyvässä taloushallintoyksikössämme. Konsernirakenteemme tarjoaa varmasti monipuolisia pähkinöitä ja haasteita purtavaksi ja siksi tehtävä sopiikin erityisesti selvitys- ja kehitystyöstä nauttivalle taloushallinnon ammattilaiselle, joka haluaa olla mukana kehittämässä toimintaamme kohti automatisoitua ja nykyaikaista taloushallintoa.

Taloushallinnon asiantuntijana

pääset kehittämään, hyödyntämään ja tehostamaan taloushallintomme automatisaatiota reskontrien osalta. Keskeisiä työtehtäviäsi tulevat siis olemaan osto- ja myyntireskontran sekä avustavien kirjanpitotehtävien tuottaminen, kirjanpidon automatisoinnin edelleen kehittäminen, sekä automaation valvonta ja ylläpito, manuaalisten työvaiheiden läpivienti, sekä talouden päivittäishallinnolliset asiat.

Me arvostamme

ennen kaikkea toimeen tarttuvaa ja kehittävää otetta toiminnassasi ja toivomme, että nautit haasteista, sekä selvitys- ja kehitystyöstä. Toivomme sinulta kaupallisen alan koulutusta, esimerkiksi tradenomi tai KTK. Uskomme, että tässä tehtävässä etunasi toimii aiempi kokemus kirjanpidon tehtävistä esimerkiksi tilitoimistossa, keskikokoisessa tai suuressa yrityksessä. Tärkeää on, että taloushallinnon automaatioon liittyvät asiat ovat sinulle mieluisia ja sinulta löytyy jo hieman kokemusta automaatiosta, ja olet päässyt käyttämään sähköisiä kirjanpitojärjestelmiä, kuten Netvisor tai Procountor. Osaat ja ymmärrät myös jo taloushallinnon perusasiat ja kykenet itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työskentelyyn. Käytämme myös englanninkielisiä järjestelmiä, joten toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme

sinulle loistavan työympäristön ammattitaitoisten kollegoiden, sekä dynaamisen ja tekemistä painottavan työkulttuurimme myötä. Organisaatiomme on avoin ja nuorekas. Painotamme aikaansaannoksia ja tuloksia, mutta emme tavoittele niitä kulmat kurtussa, vaan pilke silmäkulmassa. Huumori on siis tärkeä osa arkeamme. Meille on tyypillistä heittäytyä uusiin tai jopa tuntemattomiinkin projekteihin, emmekä pelkää muutosta. Arvostamme rehellisyyttä, tehokkuutta, avointa palautetta ja tiimipeliä – työskentelemme yhteistyötä tehden ja toisiamme arvostaen. Työkavereiksesi saat näillä ominaisuuksilla varustettuja kollegoita, ja samanlaista asennetta toivomme tietenkin myös sinulta. Itsenäisestä roolista huolimatta tiimiytyminen on meille erittäin tärkeää ja uutta sateentekijäämme odottavatkin jo innolla työkaverisi Tarja, Niklas, Katriina, Joakim ja esihenkilösi Tapsa.

Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja asettuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti 3000-3500 €/kk välille. Työskentelemme pääsääntöisesti ns. virka-aikaan arkisin klo 07-17 välillä 7,5 h päivässä ja tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen. Suosittelemme sateentekijöitämme hyödyntämään aktiivisesti etätöitä heti perehtymisen jälkeen ainakin 20-50 % työajastaan, sillä koemme tämän tuovan meille kaikille parempia tuloksia. Kerrytämme myös kuukausittain tiimi- ja toimipaikkarahaa, joka on tarkoitettu tiimiemme ja toimipaikkojemme virkistystoimintaan ja tiimiytymiseen. Pääset halutessasi hyödyntämään myös työsuhdepyöräetumme.

Kiinnostuitko?

Hae mukaan sateentekijöiden joukkoon jättämällä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 18.6.2023 mennessä – haastattelemme jo hakuaikana ja toivomme uuden asiantuntijamme aloittavan meillä mielellään jo heinäkuun aikana. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä CFO:ltamme Joakim Backilta keskiviikkoisin klo 9-17 numerosta 0440 600 600 tai joakim.back@rainmaker.fi.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?