Kesätöihin Oomi Energialle, Tampere

original

 

Haemme nyt Oomi Energialle Jyväskylän myyntitiimiimme kesätyöntekijöitä! 

Tässä työssä:

  • Pääset edustamaan yhtä Suomen suurinta sähköalan brändiä ja saat arvokasta kokemusta myynti- ja markkinointityöstä
  • Saat kattavan perehdytyksen ja työkalut onnistuaksesi työssäsi – et tarvitse aiempaa kokemusta myyntityöstä menestyäksesi
  • Työpäivän pituus on meillä sovittavissa. Suurin osa myyjistämme tekee 6 tunnin työpäiviä
  • Etätyö on mahdollista koulutusjakson jälkeen!
  • Myyjämme ansaitsevat keskimäärin 6 tunnin työpäivillä 2000€/kk. Kuitenkin osalle myyjistämme ansaintataso nousee yli 30€/h. Tässä tehtävässä ei ole palkkakattoa!!

 

Oomilla pääset kehittämään itseäsi myyjänä niin työn, kuin erilaisten koulutusten kautta. Tarjoamme sinulle siis hyvän tuntiansion lisäksi myös kattavan kouluttamisen työn ohella!

Päätehtäväsi on uusien asiakkaiden hankkiminen ja nykyasiakkaiden sopimusten päivityksistä huolehtiminen. Tukenasi toimii motivoitunut ja tuloksellinen myyntitiimi, jossa työkavereita tsempataan ja autetaan päivittäin työssä eteenpäin. Tässä työssä omalla asenteella on suurempi merkitys, kuin aikaisemmalla kokemuksella.

Järjestämme viikoittain erilaisia myyntikisoja, joissa myyjiä palkitaan omien suoritustensa mukaan. Työpäivät kuluvat nopeasti, kun toimistossa on loistava porukka ympärillä ja kunnon tekemisen meininki!

Lisäksi järjestetämme useita kaupunkien välisiä kisoja, joiden voittajaa päästään juhlimaan Energy Gaalassa.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Virkistykseksi toimistoillamme on tarjolla mm. hedelmiä

Kiinnostuitko tehtävästä?

Minä olen Tanja  Rainmakerilta, voit soittaa minulle tai laittaa viestiä WhatsAppilla numeroon +358407147993 Hakemuksen voit lähettää alta kohdasta ”Hae työpaikkaa”.

Kuulisin mielelläni sinusta lisää! Ota siis rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää tehtävästä.

Tehtävän perustiedot

Paikkakunta: Tampere
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Työaika: Työaika voidaan sopia tarpeesi mukaan, pääsääntöisesti 30h / viikko, arkisin klo 9-16 välillä. Myös osa-aikatyö ja iltavuorojen tekeminen mahdollista!
Palkka: Työhön kuuluu 10 €/h pohjapalkka, jonka päälle provisio.

Tsekkaa Oomin meininkiä alla olevasta videotervehdyksestä ja hae mukaan!

 

 

 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?