Kesätöihin Sanoman kasvokkain myyntiin!

original

Vietä kesä ständimyyjänä myyden Sanoman tuotteita!

Haemme nyt myyntitiimiimme uusia ja innokkaita vahvistuksia kesän ajaksi!
 

SanomaTuotteet.JPG

 

SANOMA – Suomen suurin mediayhtiö

Sanoma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Sanomalaiset ovat mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, ja vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta – Sillä on merkitystä.

Työn kuvaus:

Asiakkaiden palvelua ja myyntityötä, jossa pääset tarjoamaan markkinoiden johtavia tuotteita, jotka näkyvät, kuuluvat ja herättävät tunteita! Tässä työssä parasta on yhteisö ja mahtava tiimihenki. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti.

Työ on Sanoman monikanavaisten tuotteiden myymistä yhtiön myyntipisteillä yhdessä kunnianhimoisen ja vauhdikkaan tiimin kanssa. Aikaisempaa kokemusta myynnistä et välttämättä tässä tarvitse, sillä me perehdytämme sinut työhön. 

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi kesätöiden merkeissä!
 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan myyntivalmennuksen
 • Oppia ihmisten kohtaamisesta, josta hyödyt pitkälle tulevaisuudessasi
 • Joustavat työajat. Työtä tehdään arkisin 9-20 välillä sekä viikonloppuisin 9-18 välillä.
 • Mahtavan työporukan ja hyvän palkan
 • Palkkaus on 10 €/h + myynnistä ansaitsemasi provisio. Keskimäärin tässä työssä ansaitaan 15 €/h, omalla tekemiselläsi huomattavasti suurempiinkin tuntipalkkoihin – palkkasi on omissa käsissäsi!
 • Mahdollisuus työskennellä yrittäjänä!
 • Sanoman digilukuoikeudet
 • Ruutu + palvelun
 • Sesonkikohtaiset palkitsemisgaalat, joissa parhaat tiimit, sekä myyjät palkitaan huimilla lisäbonuksilla ja ulkomaanmatkoilla
 • Tiimiraha, jonka yhteisestä käytöstä voitte päättää tiimeissä itsenäisesti
 • Myyntimatkat yhdessä muun tiimin kanssa, esim. Lapin lomakohteisiin Rukalle, Leville, jne.

Toivomme sinulta:

 • Halua päästä tuottamaan laadukkaita asiakaskohtaamisia
 • Intoa oppia kasvotusten tapahtuva myyntityö
 • Hyvän asenteen ja pilkettä silmäkulmassa

Rainmakerilla on nyt myös mahdollista tehdä töitä Sanoman kohtaamispalveluissa kevytyrittäjänä tai täysin oman yrityksen kautta laskuttamalla! Kysy tästä mallista lisää meidän rekrytoijaltamme! 😎

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.
 

Haku on nyt käynnissä!

Olen Maria Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta ja motivoidut mahdollisuudesta hyviin tienesteihin, voit jättää hakemuksen suoraan tehtävään kohdasta ”Hae työpaikkaa” tai jos sinulla on jotain kysyttävää tehtävästä, ole minuun yhteydessä WhatsAppin kautta tai soittamalla numeroon 040 714 7999. Jos minua ei saa heti kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian.

Edellytämme tehtävässä 18 vuoden ikää.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?