Kesätöihin Sanoman myyntineuvottelijaksi, Oulu!

original

Arvostatko vapaa-aikaasi enemmän kuin työaikaasi? Haluatko silti tehdä siistejä juttuja, jotka vaativat rahallista panosta? Jos vastasit Kyllä, tule meille kesäksi – tai pitemmäksikin aikaa!

Rainmakerin Sanoman puhelinmyyntitehtäviin voit hakea ilman aiempaa myyntikokemusta. Riittää, että olet vähintään 18-vuotias, sinulla on sujuva suomen kielen taito ja olet rohkea keskustelija – me koulutamme loput! 🎓

Millaista on työ myyntineuvottelijana?

🌞 Pääset edustamaan Sanoman laadukkaita tuotteita, kuten Helsingin Sanomia, niin perinteisen kuin digimedian parissa. Kontaktoit puhelimitse aiempia tilaajia sekä täysin uusia asiakkaita. Sanoman vahva brändi sekä laadukkaat ja tunnistettavat tuotteet ovat suomalaisille hyvin tuttuja ja pääsetkin työssäsi kertomaan niistä lisää potentiaalisille asiakkaille. Laadukas lähestymistapamme kuuluu myös puheluissamme, jolloin asiakkaat tuntevat aina saavansa luotettavaa palvelua.

🌞 Työpäivät ovat kuuden tunnin mittaisia ja pääsääntöisesti arkisin klo 9-15, joten aikaa jää kesällä muuhunkin. Kun hommat alkavat sujua, voit tehdä töitä joustavasti hybridimallimme mukaisesti myös etänä. Kesätöiden osalta toivomme sinun voivan sitoutua vähintään kahden kuukauden ajaksi, mutta meillä on mahdollisuus jatkaa myös syksyllä, mikäli ajatuksissasi on vaikkapa välivuosi.

🌞 Esihenkilöt ja tiimimme ovat tukenasi matkan varrella myyntikeskustelun rakentamisessa ja myyntitaitojesi kehittyessä. Meillä voit kouluttautua myös oppisopimuksella!

Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan uutta! Rainmakerilla työtehtäviin annetaan työsuhteen alussa kattava koulutus, joka on yhden kuukauden mittainen. Rainmakerin koulutusjakso on palkallinen. Koulutusjakson palkkaus on 85 % sovitusta pohjapalkasta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. Koulutuksen jälkeen pohjapalkka on 9,5 €/h, jonka päälle tienaat myynneistä kannustemallimme mukaisesti. Tällä yhdistelmällä myyjämme tienaavat keskimäärin 15 €/h, mutta omalla suoriutumisellasi voit kuitenkin nostaa ansioitasi huomattavasti korkeammalle – palkkatasosi on omissa käsissäsi!

Rainmaker = mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto

Haku on nyt käynnissä!

Aloitus: 7.5. & 4.6.2024, Oulu
Työajat: Pääsääntöisesti klo 9:00 – 15:00 arkipäivisin, 30-37,5 h/vko.
Työn kesto: Vähintään 2 kk, mahdollisuus jatkaa pitempäänkin!
Palkkaus: Koulutuksen jälkeen 9,50 €/h + myyntikannusteet (keskipalkka noin 15 €/h).
✔ Etätyömahdollisuus koulutuksen jälkeen.
✔ Mahdollisuus opiskella oppisopimuksella ammattitutkinto työn ohessa.

Jäikö jotain puuttumaan?

Moikka! Olen Hanna-Mari Rainmakerilta, ja voit olla yhteyksissä soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 040 714 7991, myös WhatsAppissa. Hakemuksen voit lähettää alta kohdasta “Hae työpaikkaa”.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?