Kesätöihin Telian asiakaspalveluun Rainmakerille

original-18

Tule kesätöihin osaksi erinomaista asiakaskokemusta Telian väreissä ja Rainmakerin riveissä.

Haemme nyt kesätöihin asiakaspalvelutekijöitä Telia-tiimiimme Turkuun kehittymään asiakaspalvelun ammattilaisiksi! Haussa ennen kaikkea hyviä tyyppejä, jotka ovat oma-aloitteisia ja tehokkaita työntekijöitä – Rainmaker kouluttaa sinusta ammattilaisen ja tarjoaa erinomaiset puitteet työsi suorittamiseen. Kokemus kesätyöstä asiakaspalvelun parista on varmasti erinomainen valttikortti urallesi jatkossa, mitä sitten kesän jälkeen päätätkään tehdä. 

Mitä asiakaspalvelutyö pitää sisällään?

Telian asiakaspalvelijana pääset luomaan maailmanluokan asiakaskokemuksia myynnillisen asiakaspalvelun parissa ja kehittämään ongelmanratkaisutaitojasi. Tätä saat toteuttaa itsenäisellä otteella, mutta tietenkin myös hyvän työporukan ympäröimänä. Työkulttuurimme on itseohjautuva ja työntekijöiden mielestä meillä on erittäin hyvä ilmapiiri!

Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimen, sähköpostin ja chatin kautta, mikä myös varmistaa työn monipuolisuuden. Työ alkaa kaksi viikkoa kestävällä palkallisella koulutusjaksolla.

Rainmaker tarjoaa sinulle erinomaisen koulutuksen asiakaspalvelutehtäviin, joten et siis välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta – meille riittää, kun olet innostunut ja reipas, hyvän asenteen omaava tekijä, jolla on halua oppia asiakaspalvelun ammattilaiseksi. 

Telia_10419.png

Telia ja Rainmaker 

ovat olleet jo pitkään menestyksekkäitä kumppaneita myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä, ja Telian asiakaspalvelijana pääsetkin palvelemaan tunnetun ja laadukkaan teleoperaattorin asiakkaita. Tukenasi toimivat tiimisi ja esimiehesi ohella Telian uudistettu asiakaspalvelumalli, joka ohjaa asiakaspalvelukohtaamisiasi askel kerrallaan kohti parasta mahdollista asiakaskokemusta. Palvelumalli tukee myös vahvasti Telian lisämyyntiä asiakaspalvelukontaktin ohessa, johon järjestelmämme tekoäly antaa kuhunkin tilanteeseen sopivan ohjauksen ja ehdotukset – pääset siis huomaamattasi kehittymään myös myynnillisten taitojesi osalta.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 55 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1500.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Mitä sinun tulisi vielä tietää?

Työaikamme ovat palveluaikojen mukaisesti arkisin sekä viikonloppuisin klo 7-22 välillä, aamu- ja iltavuoroissa. Viikonloppuvuoroihin on hyvä varautua noin 2x kuussa.

Telian tiimissä ihmiset työskentelevät 18-37,5 tuntia viikossa, riippuen yksilökohtaisista toiveista ja tilausmääristä ja työstä maksamme kilpailukykyistä tuntipalkkaa (12,36€/h) ja myyntisuoriutumisesta saat myös lisäansioita provisioiden muodossa.

Kesätyö on määräaikainen ja edellyttää sinulta mahdollisuutta työskennellä toukokuusta aina elokuun loppuun asti. 

Kannattaa hakea heti!

Voi jättää meille hakemuksesi kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Kirsi puoleen. Hänet saat kätevästi kiinni Whatsappilla tai soittamalla numerosta 040 7147996.

Paikkakunta: Turku
Aloitus: 8.5.2023 tai 22.5.2023
Palkka: ICT TES 12,36€/h + provisiot 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?