Kesätöihin vaatemyyjäksi Nansolle, Tammisto

original

Oletko palvelualtis ja nautit aidosti asiakkaiden auttamisesta? Sytytkö vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä? Haluatko hyödyntää asiakaspalvelutaitojasi tai onko unelma kesätyöpaikan etsintä vielä käynnissä? Meillä on tarjota tähän oiva tilaisuus! 

MISTÄ TÄSSÄ ON KYSE?

Haemme aurinkoisella, asiakaspalvelumaisella ja vastuullisella asenteella varusteltua myyjää Rainmakerille kesätöihin Nanson ihanaan vaatemyymälään Tammistoon. 

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän työt asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä, vaatteiden esillepanoon ja siisteyden ylläpitoon. Myymälässä saatetaan työskennellä työvuoroissa itsenäisesti. Työhön ja Nanson toimintatapoihin perehdytetään.

Etsimämme henkilö on helposti lähestyttävä, palvelualtis, valmis tarttumaan työhön sekä aidosti kiinnostunut vastuullisista vaatteista. Keikkatyössä tärkeää on rohkea sekä ennakkoluuloton asenne, sillä vuoroja tarjoutuu usein lyhyellä varoitusajalla. Työsuhde solmitaan Rainmakerin ja työntekijän välille.

NANSO TYÖPAIKKANA

Nansolla pääset osaksi ikonisen suomalaisen brändin tarinaa. Nanson juuret ovat syvällä suomalaisessa luonnossa ja maaseudussa. Yritys perustettiin vuonna 1921 Pirkanmaalle, jossa elämä on perinteisesti ollut rauhallista ja luontoa kunnioittavaa. Tämä kaikki näkyy Nansossa edelleen.

Olit sitten hakemassa työkokemusta tulevaisuutta ajatellen tai kokenut asiakastyön ammattilainen, joka haluaa käyttää ammattitaitoaan hyödyksi muotialalla, Nanso tarjoaa sinulle ympäristön, jossa voit oppia ja kehittyä sekä ammatillisesti että yksilönä. Nanso on myös mainio paikka päästä oppimaan suomalaisten keskuudessa tunnetun brändin toimintatavoista.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työaika: Kesätyö 30 h/vko, myymälän aukioloaikojen mukaan

Paikkakunta: Tammisto, Vantaa

Palkka: Kaupanalan TES

Työsuhde: Määräaikainen

Aloitus- ja lopetus: Sopimuksen mukaan toukokuu-syyskuu 

 

KIINNOSTUITKO?

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Meille hakeminen on nopeaa ja helppoa, toimi siis heti. Voit myös soittaa tai lähettää minulle WhatsApp-viestin numeroon 040 623 7536 / Aino Palviainen.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?