Kesätyö myyjänä, Valokuitunen Oy, Oulu

original

Hei huippumyyjä tai myyjän alku! Haluaisitko olla mukana tuomassa valon nopeaa valokuituteknologiaa kuluttajien arkeen? Valokuitu on tie, joka vie meidät kohti entistä älykkäämpää ja yhteydessä olevampaa maailmaa!

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Kysynnän kasvaessa ja toiminnan laajentuessa haemme kahta myyjää Valokuituselle määräaikaisiin työsuhteisiin kesän ajaksi Ouluun. Aloitus sopimuksen mukaan. 

Tehtävänkuvaus 

🧡 Pääset olemaan valokuidun valtatiellä ja tuomaan kuluttajille ensiluokkaisen nopeaa, vakaata ja luotettavaa yhteyksien huippua!

🧡 Myyntityössä kohtaat asiakkaita heidän kotonaan, eli suoraan siellä missä kuituyhteyksille on tarvetta. Jalkaudut tiimin kanssa myyntialueille, tapaat potentiaalisia asiakkaita, kartoitat tietoliikenneyhteystarpeita heidän kanssaan, teet tarjouksia ja solmit uusia sopimuksia. Myyntialueemme ovat tarkkaan valittu siten, että niistä löytyy jo valmiiksi valokuidusta kiinnostuneita kotitalouksia.

🧡 Tässä työssä menestyt varmasti, jos sinulla on positiivinen asenne, hyvät sosiaaliset taidot sekä halu oppia ja kehittää itseäsi. 

🧡 Emme edellytä aikaisempaa kokemusta myynnistä. Koulutamme sinut tehtävään heti ensimmäisestä päivästä lähtien, ja saat tueksesi mahtavan tiimin ja ammattitaitoisen tiiminvetäjän. Olemme myös työntekijöidemme suosittelema työnantaja*.

🧡 Edellytämme täysi-ikäisyyttä, oman auton käyttömahdollisuutta sekä hyvää suomen kielen osaamista.


  Mitä tarjoamme sinulle?

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää myyntitaitojasi.
  • Työn tulevaisuuden teknologia-alalla. Pääset myös jatkamaan työsuhdettasi kesän jälkeen sekä etenemään. Valtakunnallisen valokuituinfran rakentamisen lisäksi kehitämme jatkuvasti työyhteisömme toimintatapoja.
  • Hyvän palkan, joka koostuu 12,5€/h peruspalkasta ja provisioista. Tavoitteellisella työskentelyllä voit ansaita keskimäärin 23€/h. Emme kuitenkaan määrittele palkkakattoa.
  • Työn lisäksi tarjoamme sinulle kattavan työterveyden sekä mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun.
  • Mukavat työajat joustavalla aikataululla. Teemme töitä silloin, kun asiakkaamme ovat kotona, joten työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Ei aikaisia aamuja! 
  • Tiimin, joka tukee sinua. Teemme töitä itsenäisellä otteella, mutta tiimin tuki on vahva ja apu aina saatavilla.
  • Energisen porukan. Tsemppaamme toisiamme, teemme töitä kunnianhimoisesti ja juhlimme yhdessä onnistumisia.
  ”Vastuuta on ja annetaan, ja se luo mahdollisuuksia onnistua työssä. Mielestäni tässä yrityksessä voi oikeasti oppia asioita, ja on mahdollisuus kehittyä urallaan.”

  Hae heti ja tule mukaan osaksi kasvutarinaamme!

  Halutessasi saat kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Oodin WhatsAppista tai soittamalla numeroon 0407147990. Voit jättää hakemuksen suoraan linkin kautta.

  Perustiedot

  Paikkakunta: Oulu
  Aloitus: Sopimuksen mukaan
  Työsopimus: määräaikainen, elokuun loppuun
  Työaika: 16-37,5h/vko
  Palkka: 12,5€/h + provisiot


  Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tavoitteenamme on rakentaa 200 000 kotitalouden kattava verkko vuoteen 2025 mennessä.

  *Valokuitunen on työntekijöiden suosittelema työpaikka, NPS luku heillä on 66! Väki viihtyy ja tukea ja apua on aina saatavilla!

  nick-decorte-353474_mod
  Ota yhteyttä

  Rainmaker

  Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?