Kesätyöntekijöitä DNA Kauppaan, Tornio

original-5

Hanki arvokasta työkokemusta yhdessä Suomen parhaista työpaikoista! 

Myyntitiimimme hakee kesätyökavereita huolehtimaan DNA:n asiakkaista! 

DNA Kauppa on sinulle sopiva työpaikka, mikäli nautit aktiivisesta ja tavoitteellisesta työstä sekä siitä, että saat tehdä töitä ihmisten kanssa. 

Mitä myyjän tehtävä DNA:lla sisältää? 

Kesätyöntekijän tehtävät DNA Kaupassa ovat monipuolisia.  Tehtäviisi kuuluu tuotteiden myynti ja asiakaspalvelu, tuotteiden esillepano sekä myymälän siistinä pitäminen. Jos innostut tavoitteellisesta myynnistä, asiakkaiden kohtaamisista ja haluat päästä itse vaikuttamaan omaan ansiotasoosi, on tässä sinulle oivallinen työ.

Asiakkaamme palvellaan kokonaisvaltaisesti, kaikki DNA:n tuotteet ja palvelut huomioiden. Menestyksemme mitataan luonnollisesti asiakkaidemme tyytyväisyydellä sekä omien työntekijöidemme hyvinvoinnilla.  

DNA Kaupalta saat erinomaiset tuotteet ja perusteellisen koulutuksen tehtäviisi. Jos sinulla on halua, me tarjoamme kaikki muut työkalut menestymiselle. 

DNA on Suomen paras työpaikka!

DNA on Suomen perheystävällisin suuryritys ja sille on myönnetty Väestöliiton Perheystävällinen työnantaja -tunnus.

DNA:lla työskennellään sen eteen, että asiakkaiden arki olisi inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Onnistumme tässä, sillä perusolemuksemme DNA kaupassa on aina reipas ja valpas, paiskimme hommia pilke silmäkulmassa. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme positiivisesta työilmapiiristä niin oman tiimin, kuin asiakkaidenkin parissa. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme!

Henkilöstömme lisäksi haluamme pitää hyvää huolta asiakkaistamme. Sinun onnistumista tehtävässäsi mitataan täten luonnollisesti asiakkaiden tyytyväisyydellä! DNA kaupalta saat vahvan tuoteportfolion ja innostavan brändin lisäksi suuren organisaation tuen ja koulutusta laitteisiin ja palveluihin liittyen. Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen kesätyö. Työtehtävät edellyttävät täysi-ikäisyyttä.

Kiinnostuitko? 

Jätä heti hakemuksesi niin olemme sinuun yhteydessä! Meille hakeminen on nopeaa ja helppoa, toimi siis heti. Voit myös soittaa tai lähettää Whatsapp-viestin numeroon 040 714 7990 /  Nini, Rainmaker.

 

Tehtävän perustiedot: 

Paikkakunta: Tornio

Aloitus ja työsuhteen kesto: aloitus sopimuksen mukaan huhti- tai toukokuussa ja jatko ainakin elokuulle 2022.

Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti! 

Palkka: Pohja + provisio / takuupalkkana ICT-alan TES minimissään 12,15€/h

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?