Kevytyrittäjäksi Sanoman kasvokkain myyntiin, Tampere

original

Haluatko päästä kehittymään huippumyyjäksi tunnettujen tuotteiden parissa? Motivoidutko tulosten saavuttamisesta ja hauskoista myyntikilpailuista?  Mahtavaa, meillä on sinulle töitä!

Sanoma_gray-RGB.png


SanomaTuotteet.JPG


SANOMA – Suomen suurin mediayhtiö


Sanoma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakausilehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Sanomalaiset ovat mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, ja vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta – Sillä on merkitystä!

 

SANOMAN KOHTAAMISPALVELUT

Etsimme nyt Rainmakerille Sanoman kohtaamispalveluihin uusia kevytyrittäjiä ja meillä on mahdollisuus laskuttaa myös täysin oman yrityksen kautta! 😍😎

Tule Rainmakerille osaksi huipputiimiä! Voit olla myynnin uusi lupaus tai jo kokeneempi myyjä. Myyjän tehtävässä pääset tiimisi kanssa kohtaamaan ihmisiä Sanoman kiinteillä ja liikkuvilla myyntipisteillä myyden markkinoiden johtavia tuotteita, jotka näkyvät, kuuluvat ja herättävät tunteita! Tässä työssä parasta on yhteisö ja mahtava tiimihenki. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti.

Työtä hakeaksesi sinun ei tarvitse olla vielä valmis myyjä – perehdytysjaksomme on kattava ja varmistaa sen, että sinulla on mahdollisuudet tehdä huipputuloksia jo varhain. Lisäksi työkaverisi ja vastuuhenkilösi tukevat sekä työn alkaessa että päivittäisessä arjessa työn jatkuessa!

SAAT RAINMAKERIN KEVYTYRITTÄJÄNÄ:

✔ Myytävät laadukkaat Sanoman tuotteet, Helsingin Sanomat, Aamulehti, paikallislehdet ja Aku Ankka sekä laaja valikoima aikakauslehtiä
✔ Riskittömän ja helpon mallin yrittäjyyteen
✔ Kumppanimme hoitaa puolestasi laskutuksen, kirjanpidon, vakuutuksen sekä yrittäjän palkanmaksun
✔ Loistava palkkiomalli media-alan parhailla myyntipalkkioilla
✔ Joustavat työajat. Työtä tehdään arkisin klo 9-20 välillä sekä viikonloppuisin klo 9-18 välillä. 
✔ Laadukas perehdytys sekä jatkuvat myyntivalmennukset. Lisäksi työkaverisi ja vastuuhenkilösi tukevat sinua päivittäisessä arjessa.
✔ Myyntipisteet parhailla kauppapaikoilla
✔ Työsuhde-etuja, mm. Sanoman digilukuoikeudet, Ruutu + palvelu
✔ Tiimiraha, jonka käytöstä voitte päättää tiiminne kesken

PALKKIOMALLI!

Kevytyrittäjän/yrittäjän tienestit ovat laskutusta eikä suoraa palkkaa. Laskutat tekemäsi työn toimeksiantajaltasi. Yrittäjänä voit tienata juuri niin paljon kuin itse teet myyntiä. Parhaimmat meillä tällä mallilla työskentelevät laskuttavat jopa yli 10000€/kk.

TOIVOMME SINULTA:

✔ Innostunut ja positiivinen asenne sekä pilkettä silmäkulmassa
✔ Halua päästä tuottamaan laadukkaita asiakaskohtaamisia
✔ Intoa oppia kasvotusten tapahtuva myyntityö ja kehittyä huippumyyjäksi

Mitä muuta miksi kannattaa työllistyä meille? 

1️⃣ Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta jokaisella olisi hyvä ja turvallinen työympäristö. 
2️⃣ Suhtaudumme intohimolla ja tunteella siihen mitä teemme. Teemme asiat omalla tavallamme, olemme tehokkaita tekemään asioita ja nopeita ratkaisemaan haasteita. Asiat tehdään kunnolla ja tosissaan, muttei vakavasti.
3️⃣ Työ on elämää varten, eikä toisin päin
4️⃣ Teemme rohkeasti asioita eri tavalla ja kokeilemme uutta. 

HAKU ON KÄYNNISSÄ, HAE MUKAAN!🙌

Mikäli kysyttävää heräsi, tavoitat minut – Oodin soittamalla tai laittamalla viestiä Whatsappilla numeroon 0407147990. Haastattelen hakijoita jo hakuaikana. Jos minua ei saa heti kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää hakemuksesi kohdasta “Hae työpaikkaa”.

Edellytämme tehtävässä 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?