Kirjanpitäjä, Komerco Oy, Taivalkoski, Posio tai Kuusamo

original-3

Talousverkko-ketjuun kuuluva Tilitoimisto Komerco on Taivalkoskella, Posiolla ja Kuusamossa toimiva täyden palvelun tilitoimisto. Tarjoamme monipuolisia taloushallinnon perus- ja asiantuntijapalveluita yli 30 vuoden kokemuksella. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen kuin suuremmankin yrityksen kirjanpidon ja palkanlaskennan. Henkilökohtainen ja laadukas asiakaspalvelu on toimintamme keskiössä, ja asiakkaan ja tilitoimiston välinen luottamus on yrityksemme tärkeimpiä arvoja. www.komerco.fi

Hei taloushallinnon asiantuntija!

Haemme nyt Komercon osaavaan porukkaan täydennykseksi tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen (myös osa-aikaisuus halutessasi mahdollista!). Voit valita työpisteeksesi joko Kuusamon, Posion tai Taivalkosken toimipisteemme – jokaisella näistä toimipisteistä saat kollegoiksesi osaavat taloushallinnon ammattilaiset ja iloisen työyhteisön.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten, kooltaan ja haastavuudeltaan vaihtelevien asiakkuuksien parissa, yhdessä työhönsä intohimolla suhtautuvan tiimisi kanssa. Tehtävässä pääset hoitamaan asiakkaidemme taloushallintoa itsenäisesti aina kirjanpidosta tilinpäätöksiin.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi) ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Käyttämiemme ohjelmien (Procountor, Netvisor) käyttökokemus katsotaan eduksi. Myös kokemus palkanlaskennasta on sinulle eduksi. Kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin asenteesi, motivaatiosi ja halusi oppia uutta.

Paras mahdollinen asiakaskokemus on toimintamme keskiössä, joten toivomme, että asiakkaiden kanssa työskentely on sinulle mielekästä.

Rutiinit ovat tärkeä osa työtäsi, mutta niiden hallitsemisen lisäksi toivomme, että haluat ymmärtää asiakkaidesi liiketoimintaa myös laajemmin – varsinkin osaamisesi karttuessa. Näiden, kuten muidenkin kehittymistäsi tukevien tavoitteiden saavuttamisessa autamme ja tuemme sinua.

Mitä tarjoamme sinulle?

Talousverkko on ympäri Suomea toimiva tilitoimistoketju. Talousverkolla tukenasi on laaja verkosto alan asiantuntijoita ympäri Suomea: meillä on tilitoimistoja 24 eri paikkakunnalla ja talousverkkolaisia yhteensä yli 130. Oma työyhteisösi Komercolla on kuitenkin tiivis, pienempi porukka. Sinun ei siis tarvitse valita ison talon etujen ja tiiviin työyhteisön väliltä, vaan saat parhaat puolet molemmista.

Laajan ja monipuolisen asiakaskuntamme myötä pystymme kokoamaan sinulle osaamistasi, aiempaa kokemustasi ja motivaatiotasi parhaiten vastaavan asiakassalkun.

Lisäksi tarjoamme sinulle joustavan työajan, monipuolista koulutusta osaamisesi ja kehittymisesi tukemiseksi ja työntekijän kokonaisvaltaista hyvinvointia vaalivan organisaatiokulttuurin. Ja tietenkin mahtavat työkaverit! 😊

Kuulostavatko työnkuva ja kulttuurimme sellaiselta, että voisit viihtyä meillä? Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille 21.8. mennessä. Tavoitteenamme on palkata uusi kollega tiimiin alkusyksyn aikana.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Toimipaikka: Taivalkoski, Posio tai Kuusamo

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Salla Sironen, HR
p. 040 350 6439
salla.sironen@divestgroup.fi
(huom. lomalla 14.8. saakka)

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?