Kirjanpitäjä, Online Accounting J&K Oy, Helsinki

original-8

Online Accounting J&K Oy on voimakkaasti kasvava, vuonna 2012 perustettu täyden palvelun tilitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevia, laadukkaita ja liiketoimintalähtöisiä tilitoimisto- ja konsultointipalveluja. Käytämme tehokkaita sähköisiä työvälineitä ja olemme sähköisen taloushallinnon kiistaton edelläkävijä. Taloushallinnon sähköistämisen toteutamme markkinoiden johtavilla Netvisor-, Procountor -ja Fennoa ohjelmistoilla. Olemme osa Talousverkko-ketjua. https://www.talousverkko.fi/

Hei! Kiinnostaako sinua taloushallinnon asiantuntijan työ tiimissä, missä on loistava ja huumorintäyteinen yhteishenki, ammattitaitoisia kollegoita, hyvät henkilöstöedut ja aidosti sinusta välittävä esimies? Hyvä! Jatka lukemista.

Online Accounting J&K Oy etsii mahtavan tiiminsä lisävahvistukseksi

KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäkeen. Tehtävässä pääset vastaamaan itsenäisesti asiakkaidesi kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin asti. Asiakkaasi vaihtelevat kooltaan ja haastavuudeltaan, mikä lisää työsi monipuolisuutta. Pääset osaltasi vaikuttamaan, minkälaiseksi asiakaskuntasi muodostuu.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi) ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Käyttämiemme ohjelmien (Procountor, Netvisor, Fennoa) käyttökokemus katsotaan eduksi. Toivomme, että taloushallinnon lisäksi asiakaspalvelu ja asiakkaidemme kanssa yhteistyön tekeminen ovat lähellä sydäntäsi. Hyvä englanninkielen taito on sinulle eduksi, sillä palvelemme myös kansainvälisiä asiakkaitamme.

Loistava työilmapiiri on meille tärkeä asia, ja toivomme, että edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään. Saat työkavereiksesi 8 huumorintajuista taloushallinnon asiantuntijaa, joiden kanssa pääset kehittämään eteenpäin sekä omaa osaamistasi että yritystämme. Arvostamme taitoasi tehdä töitä sekä itseohjautuvasti, että yhdessä tiimisi kanssa. Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja siihen, ettei kukaan ole taidoiltaan koskaan täysin valmis. Siispä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa omassa vauhdissasi, niin että saat kehittyessäsi lisää vastuuta ja haasteita.

Meille on tärkeää, että töissä on hauskaa ja että töihin on mukavaa tulla. Luotamme työntekijöihimme ja heidän ammattitaitoonsa, mikä näkyy joustavina etätyömahdollisuuksina ja vapautena suunnitella omaa työtä. Palkitsemme sinut työstäsi kilpailukykyisellä palkalla, kannustinjärjestelmällä ja aidosti kattavilla henkilöstöeduilla.

Kuulostavatko työnkuva ja kulttuurimme sellaiselta, että voisit viihtyä meillä? Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille 14.8. mennessä. Tavoitteenamme on palkata uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Toimipaikka: Helsinki

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Salla Sironen, HR
040 350 6439
salla.sironen@divestgroup.fi
huom! lomalla, vastaan satunnaisesti sähköpostiini

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?