Kirjanpitäjä/Tiiminvetäjä, Talousverkko/Tabshee Oy, Helsinki

original-9

Talousverkko-ketjuun kuuluva Tabshee Oy on Lohjalla ja Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva, vuonna 2011 perustettu täyden palvelun auktorisoitu sähköinen tilitoimisto. Olemme liiketoimintalähtöinen asiakkaan kasvukumppani, joka on keskittynyt puhtaasti sähköiseen taloushallintoon ja erinomaiseen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Koemme, että kehittyneistä sähköisistä työkaluista huolimatta henkilökohtainen palvelu ja osaaminen ovat valttimme, joista asiakkaamme hyötyvät eniten. www.talousverkko.fi

Hei taloushallinnon asiantuntija! Haemme kasvavaan yritykseemme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta kollegaa kirjanpitotiimimme vetäjäksi sekä taloushallinnon konsultiksi tilitoimistoon Helsinkiin.

Tehtäväkenttä on laaja: vastaat asiakkaidesi kirjanpidon kokonaisprosesseista, mukaan lukien tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Autat asiakkaitasi eri kirjanpidon kysymyksissä ja tarjoat laadukkaita taloushallinnon palveluita. Asiakasvastuullisen kirjanpitäjän tehtävän lisäksi tiiminvetäjänä opastat ja neuvot tiimiäsi kirjanpidon kysymyksissä, vastaat tiimisi työn ja asiakaspalvelun laadusta sekä seuraat tiimisi laskutustavoitteiden ja asiakaskannattavuuden toteutumista.

Laajan ja monipuolisen asiakaskuntamme myötä pystymme kokoamaan sinulle osaamistasi, aiempaa kokemustasi ja motivaatiotasi parhaiten vastaavan asiakassalkun.

Mitä tarjoamme sinulle?

– Kilpailukykyisen palkan
– Modernit työtilat ja -välineet
– Olet mukana vaikuttamassa yrityksen kasvuun
– Vastuuta ja haasteita kirjanpidon ja esimiestyön tehtävissä
– Motivoituneet ja innostuneet kollegat
– Osittainen etätyömahdollisuus ja joustava työaika

Mitä toivomme sinulta?

– Useamman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä
– Tilinpäätöksen ja kirjanpidon (mahdollisesti myös palkkahallinnon) osaamista
– Alalle soveltuvaa koulutusta
– Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi
– Kokemus Netvisor- ja Procountor- ohjelmistosta iso plussa
– Hyvät viestintätaidot
– Halua kehittämiseen sekä aitoa innostusta ja itseohjautuvaa otetta työntekoon

Millaista on arkemme ja kulttuurimme?

Tavoitteellisuus, nopeatempoisuus, huumorintajuisuus ja rentous kuvaavat parhaiten työkulttuuriamme. Sovit tiimiimme erinomaisesti, mikäli olet päättäväisyydellä ja positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, jolta ei puutu huumorintajua tai pelisilmää.

Meille on tärkeää, että töissä on hauskaa ja että töihin on mukavaa tulla. Sen vuoksi panostamme erityisesti työhyvinvointiin ja työilmapiiriin, ja toivomme, että sinä edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään.

Kuulostavatko työnkuva ja kulttuurimme sellaiselta, että voisit viihtyä meillä? Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, kuitenkin 12.6. mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Toimipaikka: Helsinki

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Miranda Lillqvist
HR / Talousverkko
044 491 4264
miranda.lillqvist@divestgroup.fi

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?