Kirjanpitäjä, Tilitoimisto S. Astola Oy

original

Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimistoketju. Teemme taloushallinnosta helppoa ja sujuvaa digitaalisilla toimintatavoilla, jolloin aikaa jää myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen yrityksen kirjanpidon kuin isomman organisaation ulkoistetun taloushallinnon. Työskentelemme asiakkaidemme hyödyksi ja tarjoamme palvelumme aina hymyssä suin. Olemme yrittäjän tilitoimisto. www.talousverkko.fi

Etsimme Tilitoimisto S. Astolalle ammattitaitoisen tiimin vahvistukseksi Helsingin Pitäjänmäkeen

KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kirjanpitäjänä vastaat itsenäisesti asiakkaidesi kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin asti. Asiakkaasi vaihtelevat kooltaan ja haastavuudeltaan, mikä lisää työsi monipuolisuutta. Tehtäväsi tulee kokonaisuudessaan muokkautumaan osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Pääset osaltasi myös vaikuttamaan, minkälaiseksi asiakaskuntasi muodostuu.

Tehtävä sopii sinulle, jolla on jo kertynyt kokemusta kirjanpitäjänä työskentelemisestä ja olet tilinpäätöstaitoinen. Tehtävänkuvaan sisältyy palkanlaskentaa, joten kokemus palkanlaskennasta on sinulle eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi). Netvisor ohjelmiston käyttökokemus on myös eduksi. Toivomme myös, että taloushallinnon lisäksi asiakaspalvelu ja asiakkaidemme kanssa yhteistyön tekeminen ovat lähellä sydäntäsi.

Loistava työilmapiiri on meille tärkeä asia, ja toivomme, että edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään. Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja siihen, ettei kukaan ole taidoiltaan koskaan täysin valmis. Meille on tärkeää, että jokainen kokee panoksensa tärkeäksi ja että töihin on mukava tulla. Tarjoamme sinulle loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden sekä dynaamisen ja tekemistä painottavan työkulttuurimme myötä. Pystymme tarjoamaan sinulle vastuuta, mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä ja henkilökohtaista kehittymistä uratoiveidesi mukaisesti.

Kuulostavatko työnkuva ja kulttuurimme sellaiselta, että voisit viihtyä meillä? Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille 22.4.2024 mennessä. Tavoitteenamme on palkata uusi tuleva kirjanpitäjä riveihimme mahdollisimman pian. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Moona Parviainen, HR- ja rekrytointitrainee
moona.parviainen@divestgroup.fi
0405593424

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Helsinki

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?