Kokkeja Green Hippoon, Helsinki

original-6

Haemme Green Hippo-ravintolan nuorekkaaseen tiimiin useita kokkeja kesäsesongin ajaksi.

TYÖPÄIVÄKOKEMUKSESI

Green Hippossa kesätyöt maistuvat erityisen hyvältä. Työtä tehdään nuorekkaassa ja iloisessa tiimissä. Pääset luomaan asiakkaille onnistuneita ravintolakokemuksia ja valmistamaan laadukasta ja terveellistä ruokaa. Työtehtäviisi kuuluu keittiön työtehtävät: esivalmistelu, ruuan valmistus ja siisteydestä huolehtiminen. Työpaikka sopii vasta valmistuneellekin kokille, tarjoten hyvän mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan.

Ravintoloita on kolme ja ne sijaitsevat Punavuoressa, Kalliossa ja Töölössä. Ravintoloiden tarjontaan kuuluu aamiainen, lounas, illallinen ja brunssi. Brunssi onkin erityisen suosittu ja kuuluu Helsingin suosituimpiin Brunsseihin. Kesällä ravintolat tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden nauttia kesäpäivistä terassilla. Green Hippon Fredantorilla sijaitseva 100-paikkainen kesäterassi tuo mieleen eurooppalaisen plazan.

Onhan sinulla uutta työtäsi varten myös seuraavat asiat:

  • hygieniapassi
  • kokin koulutus tai aikaisempaa työkokemusta keittiöstä
  • paineensietokykyä ja hyvä asenne työtä kohtaan
  • olethan myös täysi-ikäinen tai täytät 18 vuotta kesään mennessä

GREEN HIPPO- Terveellistä, täyttävää ja kaunista ruokaa

Green Hippon konsepti perustuu muutamaan ydinarvoon – ruoan pitää olla terveellistä, täyttävää, kaunista ja erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettua. Tavoitteenamme on tehdä kasvisruoasta helpommin lähestyttävää, mutta emme ”pakota” ketään syömään mitään. Sen sijaan tavoitteenamme on tehdä ruokailusta mahdollisimman vaivatonta ja maukasta, itse kullekin. Meillä seurueen keskenään erilaiset ruokavaliot eivät aiheuta ongelmia.

Meistä terveellinen ruoka perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin ja hyvään mieleen, ei kaloreiden laskemiseen. Tarjoamme aamiaista, lounasta, illallista ja brunssia, koko viikon aamusta iltaan. Tarjoamme myös laajalle asiakaskunnalle catering-palvelua.

MicrosoftTeams-image.png

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä, ravintolan aukioloaikojen mukaan. Kyseessä on vuorotyö ja vuorot ovat vaihtelevia. Ensimmäiset mahdolliset työn aloitukset olisivat huhtikuussa ja siitä eteenpäin sopimuksen mukaan.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Paikkakunta: Helsinki (Punavuori, Kallio tai Töölö)

Työsuhde: Määräaikainen/sesonkityö elokuun loppuun saakka, työn aloitus ja lopetus sopimuksen mukaan

Työtunnit: 37,5/vko tai sopimuksen mukaan 

HAKU KÄYNNISSÄ

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, jätä siis rohkeasti hakemusta meille tulemaan mahdollisimman pian. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, olethan yhteydessä minuun joko sähköpostilla tai puhelimitse.

vanessa.heino@rainmaker.fi
puh. 0401319632

Minut tavoittaa parhaiten arkisin kello 9-16.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?