Kokki, Bistro Telakka

original-34
TELAKKA RAJATTU.jpg

Haemme yhteisty√∂kumppanillemme Bistro Telakalle Lauttasaareen kes√§ksi¬† ammattitaitoista kokkia. ūüĎ®‚Äćūüć≥ūüĆě

BISTRO TELAKKA

  Telakka on Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva bistro-tyylinen ravintola. Veneiden laskun myötä aukeaa merellinen kesäterassimme. Terassi tarjoaa loistavat puitteet niin lounaalle, kuin myös illalliselle ystävien kanssa. Kesällä ravintolan terassilla nautitaan merimaisemista sekä hyvästä ruoka- ja juomatarjonnasta. Bistromenulta löydät pientä naposteltavaa, herkullisia annoksia, burgereita ja salaatteja. Kesäisin terassilla grillataan sään salliessa joka toinen viikko lounasaikaan.

  Sateisenakin päivänä Telakka tarjoaa hyvät puitteet lounaalle ja illalliselle tunnelmallisissa sisätiloissa. Maukkaan ruoan lisäksi Telakalla on letkeän rentoa palvelua, asiakasta kunnioittaen. 

  Ruoka valmistetaan aina pääosin omassa keittiössä käsityönä, sesongin raaka-aineita hyödyntäen. Savustamme muun muassa lohen omassa savupöntössämme ja pyörittelemme lihapullat itse. Lounaalla tarjoamme päivittäin vaihtuvan buffet-lounaan. 

  KOKKI

  Olet hyvä tyyppi ja sinulla on kokemusta kokin työstä. Siinä onkin hyvät lähtökohdat yhteiselle matkallemme.  Arvostamme usean vuoden työkokemusta keittiön puolella, sekä kokin ammattitutkintoa. Lyhyempi kokemus ei kuitenkaan ole esteenä, jos muut luonteesi piirteet osuvat kohdalleen. Etsimme työkaveriksi henkilöä, jonka työpanokseen voi aina luottaa, koko kesän ajan. Olethan hyvä tiimipelaaja ja toimit tiimisi tukena. Toivomme myös joustavaa asennetta työvuorojen osalta.

  Telakalla pääset tekemään töitä tiiviissä ja ammattitaitoisessa tiimissä. Parasta on, että pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi ja luomaan ikimuistoisia asiakaskokemuksia laadukkaalla ruokatuotteella. 

  Sinulla tulisi olla:

  • hygieniapassi
  • kokemusta kokin ty√∂st√§
  • kokin ammattitutkinto on eduksesi
  • pystyth√§n my√∂s sitoutumaan koko kes√§n ajaksi ty√∂h√∂n


  TY√ĖSUHDE

  Haemme kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin ajaksi. 

  Aika: 1.5.-31.8.2022 asti, aika myös sovittavissa, pääsesonki kesä-elokuu
  Työtunnit: kokoaikainen 112,5 h / 3 vko, tunnit myös sovittavissa pienemmiksi jos niin toivot
  Palkka: sopimuksen mukaan
  Osoite: Vattuniemenranta 5, 00210 Helsinki


   Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten käythän täyttämässä hakemuksen mahdollisimman pian!

   Lisätietoja tehtävästä saat:

   Tiina Partilta puhelimitse 044 757 7639, minut tavoittaa parhaiten arkisin klo 12-15.
   Voit myös lähettää sähköpostia minulle: tiina.partti@rainmaker.fi.

    

   nick-decorte-353474_mod
   Ota yhteyttä

   Rainmaker

   Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?