Kokki/Chef, Fat Lizard Otaniemi

Fat logo

Haemme yhteistyökumppanillemme Fat Lizardille Otaniemeen kahta kokkia vakituisiin työsuhteisiin. Töitä tehdään nuorekkaassa, rennossa ja osaavassa porukassa.

We are searching for our customer Fat Lizard Otaniemi for two chefs with full time contracts. Work is done in a youthful, relaxed and professional team.


KOKKI 

Kiehtooko elävä tuli? Jos, niin miksipä et paistaisi työksesi pihvejä ja muita herkkuja hienossa puuhiiligrillissä? Ja mikä ihmeen Flaming Alaska? Se on Fatin klassikko, historiamme suosituin jälkiruoka, jota kenties juuri sinä pääset pian valmistamaan. Fat á la Carte-menu pitää sisällään korkealaatuisia raaka-aineita, joista ammattitaidolla ja intohimolla valmistetaan toinen toistaan maukkaampia annoksia, viikon jokaisena päivänä, aamusta iltaan.

Etsimme Otaniemen keittiöön kokkia sekä paistoon, että kallaan.

Kokin työajat vaihtelevat tarpeen mukaan päivästä iltaan, mutta työ on kuitenkin enemmän iltapainotteista. Kokemus kokin työstä (kiireisessä) ravintolassa varmasti on avuksi kuten myös alan koulutus, mutta intohimo hyvään ruokaa ja asenne työntekoon ratkaisevat. Me kyllä opetamme ja paljastamme Fatin keittiön taiat ja teemme sinusta vahvan osaajan #bigfatfamily -tiimiin.

CHEF

Is the living fire fascinating? If so, why not fry steaks and other delicacies for work in a fine charcoal grill? And what the heck is Flaming Alaska? It’s Fat’s classic, the most popular dessert in our history, and maybe it’s your job to prepare it soon. The Fat á la Carte menu contains high-quality ingredients and with the professionalism and passion we prepare beautiful and tasty dishes, every day of the week, from morning to night.

We are looking for a chef in Otaniemi’s kitchen for both frying (ie on the warm kitchen side) and on the cold side (ie on the cold side). Finnish language skills are not mandatory, we are a multinational team and English is our work language.

The chef’s working hours vary from day to night as needed, but the work is more evening-focused. Experience as a chef in a (busy) restaurant is certainly helpful, as is training in the industry, but a passion for good food and an attitude to work are crucial. Yes, we will teach and reveal the magic of Fat’s kitchen and make you a strong expert on the #bigfatfamily team.

ravintola_fat_lizard-2.jpg


FAT LIZARD

No bullshit.

Espoon Otaniemeen avautui tammikuussa 2018 ravintola, josta saa ruokaa (lähes) vuoden jokaisena päivänä iltamyöhään saakka. Uskomme käsillä tekemiseen, rehellisen ja näyttävän ruoan voimaan. Grillaamme ja kypsyttelemme mielissämme jatkuvasti jotain uutta ja kastamme mielellämme lusikkamme espoolaiseen ruokakulttuuriin. Ravintolamme sydän on elävä tuli. Aidossa italialaisessa puu-uunissa valmistuu myös aito espoolainen pizza ja puuhiiligrillissä paistuvat mehevät pihvit poikineen.

Pitkän messinkisen baaritiskin takaa löytyy aina kattava valikoima paikallisen Fat Lizardin sekä muiden pienpanimoiden oluita.

Good things come to those who wait.

TYÖSUHDE – WORK CONTRACT
Haemme kokoaikaisia kokkeja vakituiseen työsuhteeseen, aloitus heti oikean henkilön löytyessä.
We are looking for chefs with full time contracts, starting time as soon as the right person is found.

Työaika – Working hours:
112,5 h /3 viikkoa – 3 weeks

Palkka sopimuksen mukaan.
Salary
according to contract.

Työskentelyalue: Otaniemi, Espoo
Working area:
Otaniemi, Espoo


HAKU KÄYNNISSÄ – SEARCH IS ON

Täytäthän hakemuksen heti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Please fill the application as soon as possible, because we are interviewing applicants during the application time.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, olethan yhteydessä minuun joko sähköpostilla tai puhelimitse. Minut tavoittaa parhaiten arkisin kello 9-16.

vanessa.heino@rainmaker.fi
puh. 0401319632

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?