Kokki, Lasipalatsi

original

Haemme Ravintolakolmiolle ravintola Lasipalatsiin kokkia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

LASIPALATSI

Ravintola Lasipalatsi on kaikkien tuntema ihastuttava funkkistyylinen kohtauspaikka Helsingin keskustassa. Panostamme maistuvaan ruokaan, klassikkoannoksiin sekä tasokkaaseen viinivalikoimaan. Lasipalatsista löydät klassikkoannosten lisäksi kauden herkkuja aina silloin kun ne ovat parhaimmillaan.

Lasipalatsin Bio Rex on keskeisellä sijainnillaan houkutteleva monipuolinen tapahtuma- ja juhlatila. Erilaiset juhlat, seminaarit ja konferenssit sekä näyttelyt ja messut onnistuvat täällä erinomaisesti.

Lasipalatsin Laituri on keskeisen ja suojaisen sijaintinsa ansiosta erittäin suosittu terassi. Tarjolla on virkistävien juomien lisäksi maukkaita ruokia isompaan ja pienempään nälkään.

RAVINTOLAKOLMIO OY

Ravintolakolmio-konserni on 42-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 12 uniikkia ravintolaa pääkaupunkiseudulla. 

  KOKKI

  Lasipalatsissa pääset loihtimaan upeat A la Carte-annokset ja toimimaan osana ammattitaitoista tiimiä. Ravintolassa on ensiluokkaista asiakaspalvelua ja tasokasta ruokaa. Tehtävään hakevalta kokilta vaaditaan aikaisempaa kokemusta A la Carte-ravintolassa työskentelystä. Kokin ammattitutkinto on ehdoton etu ja sen lisäksi olisi hienoa, jos sinulla olisi jo noin kahden vuoden työkokemus keittiön puolelta. Ahkera asenne ja vahva työmotivaatio ovat kuitenkin tärkeimmät piirteesi. Olethan myös uusiin tilanteisiin mukautuva ja olet vahvimmillasi pienen kiireen keskellä.

  Unelmakokilta odotamme:

  • hygieniapassia
  • työkokemusta A la Carte ravintolasta
  • kokin koulutusta
  • kykyä sitoutua vuorotyöhön
   Näiden lisäksi arvostamme tiimityötaitoja sekä joustavaa ja positiivista asennetta!

  TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

  Työ on vuorotyötä ja työajat määräytyvät ravintolan aukioloaikojen mukaan.
  Tähän tehtävään työllistyt Rainmakerin kautta.

  Paikkakunta: Helsinki

  Työsuhde: toistaiseksi voimassa (tai määräaikainen syys-joulukuu 22 tai syyskuu 22-toukokuu 23)

  Työtunnit: 112,5/3vko 

  Aloitusaika: Syyskuu 2022

  Palkka: sopimuksen mukaan

  HAKU KÄYNNISSÄ

  Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemus työpaikkailmoituksen kautta, ja etsitään juuri sinulle sopiva työpaikka Ravintolakolmiolta! 

  Jos sinulla heräsi kysyttävää, tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 12-15 välisenä aikana puhelimitse numerosta +358401319632 tai sähköpostilla toimitori@rainmaker.fi

  nick-decorte-353474_mod
  Ota yhteyttä

  Rainmaker

  Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?