Kokki, Lounasravintola Granlunch

original

Haemme yhteistyökumppanillemme Alces Oy:lle Lounasravintola Granlunchiin vakituiseen työsuhteeseen kokkia.

Granlunch on lounasravintola insinööritoimisto Granlundin tiloissa, joka on toiminut Malmilla yhtäjaksoisesti jo yli 10 vuoden ajan.

Valmistamme päivittäin n. 200 henkilön buffetlounaan tämän päivän tvistillä.
Tarjoamme päivittäin runsaan salaattipöydän lisäksi neljä eri vaihtuvaa lämmintä lounasruokaa. Lounaan lisäksi keittiöstämme lähtee erilaisia kokoustarjoiluja edustustiloihin.

Granlunch logo sivuttain.jpeg


TOIMENKUVASI

Etsimme nyt nuorekkaaseen tiimiimme ammattiylpeää, ruoasta kiinnostunutta kokkia. Vastaisit työssäsi lämpimän lounaan valmistuksesta muun tiimin avustamana. Pääset tuomaan esille oman persoonallisuutesi, ammattitaitosi ja kokemuksesi. Pyrimme pitämään itsevalmistusasteemme korkeana ja menujemme ruoat vaihtuvat sesonkien ja uusien tuulien myötä jatkuvasti. Tärkeimpänä koemme, että valmistamme hyvää ruokaa jonka takana voimme seisoa ylpeydellä.

Voit olla jo ravintola-alan kokenut konkari tai innokas tulokas, kunhan omaat intohimon työtäsi kohtaan ja olet valmis toimimaan yhdessä huippu tiimimme kanssa. Tämän hetkiseen keittiö-tiimiin kuuluva vakiohenkilökunta on työskennellyt Alces Oy:lla jo yli neljän vuoden ajan.

Edellytämme, että sinulla on kokin koulutus, hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus.

Työaikamme on arkisin Ma-Pe klo 7-15 välillä. Pääset töihin hyvien kulkuyhteyksien vuoksi niin julkisilla, kuin autollakin.

Työsopimus: 112,5 h / 3 vko, toistaiseksi voimassa oleva
Aloitus: Elokuun 2023 alusta joustavasti
Paikka: Malminkaari 21 c, 00700 HELSINKI
Palkka: Sopimuksen mukaan

Palkkaudut tähän tehtävään Rainmakerin kautta.

Alces logo.png

HAKU KÄYNNISSÄ

Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana, joten teethän hakemuksen mahdollisimman pian. Jatkohaastattelut tapahtuvat kesäkuun aikana, sillä Granlunch on kiinni heinäkuun ajan.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse tiina.partti@rainmaker.fi tai soittamalla suoraan numeroon 044 757 7639, parhaiten tavoitat minut arkisin klo 12-15.

Voit jättää yhteystietosi kohdasta “Lähetä hakemus”.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?