Kokki, Rhea Ship Lines, Jyväskylä

original-4

KESÄSESONKI 2022

Hellat lämpenevät jälleen ja haemme ja etsimme asiakkaallemme Rhea Ship Linesille🚢, M/s Rhealle ja M/s Vellamolle kesäsesongin ajaksi, kiirettä ja keittiön kuumuutta pelkäämättömiä ammattitaitoisia A la Carte kokkej👨🏻‍🍳

Hyvästä työstä hyvä korvaus 💰TYÖNKUVASI

Olisitko sinä etsimämme keittiön ammattilainen? Sovit tiimiin mikäli olet jo kerryttänyt kokemusta kokin työtehtävistä. Pärjäät mainiosti niin lämpimän kuin myös kylmän keittiön puolella. Arvostamme luonteeltaan joustavaa ja yhteistyökykyistä henkilöä, joka ottaa uudet haasteet itsevarmuudella vastaan. Sinulla on vähintään vuoden verran kokemusta A la Carte-ravintolatoiminnasta ja omistat tietysti hygieniapassin.

Tarjolla on kiinnostava ja hauska kesätyö mukavien työkavereiden kanssa, taatusti omaleimaisessa työympäristössä Jyväsjärven kimmeltävillä aalloilla. Vilkkaan kesäsesongin ajan pääset työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä tarjoten asiakkaille herkullisia makuelämyksiä keittiön puolelta. 

M/S RHEA
Risteilyalus m/s Rhean kotisatama sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, Lutakon satamassa. Aluksen ravintolat sijoittuvat kolmelle kannelle; yläkannella sijaitsee terassi, keskikannella ruokaravintola ja alakannella iltaravintola.

M/S VELLAMO
Siipirataslaiva Vellamo on rakennettu 1990 Virroilla. 2021 täydellisen remontin käyneenä aluksen uudeksi kotisatamaksi tuli Jyväskylän Lutakon satama. Vellamon Terassilta avautuu upeat maisemat Jyväskylän satamaan. Sisääntulokannella sijaitsee ruokaravintola ja alimmalla kannella on noin 30 henkilön kabinetti.

RAVINTOLALAIVA GAIA
Aitoa Kuunaritunnelmaaja tervan tuoksua Jyväskylän satamassa. Ravintolalaiva Gaian aurinkoisella terassilla paistatellaan päivää, nautitaan grilliherkkuja, virvokkeita sekä jäätelöannoksia. Illan viiletessä on mahdollista siirtyä Gaian alakannella sijaitsevaan Bar Kuunariin.

Rhea Ship Lines yhtiöön kuuluu M/s Rhea, Siipirataslaiva M/s Vellamo ja Riihivuoresta löytyvä ravintola Riihikelo, Jyväskylän satamasta löytyvä ravintolalaiva Gaia ja Sataman Kahvila.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan. Työtä tehdään vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Palkka: Palkka kokemuksesi mukaan, kilpailukykyinen palkka 💰💰💰

Asuminen: Kauttamme tarvittaessa asunto kesäksi.

Työaika: Määräaikainen 112,5/3vk, 30.9.2022 asti, aloitus- ja lopetusajat ovat neuvoteltavissa. Tuntimäärä on myös sovittavissa. 

Paikkakunta: Jyväskylä

HAKU KÄYNNISSÄ

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, hakemus kannattaa siksi tehdä pian.
Lisätietoja tehtävästä:
Tiina Partti, Rainmaker Henkilöstöpalvelut Oy
tiina.partti@rainmaker.fi
044 757 7639, puhelimitse tavoitat minut parhaiten arkisin klo 12-15.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit toki jättää yhteystietosi kohdasta “Lähetä hakemus”

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?