Lähiesihenkilö Sanoman asiakaspalvelutiimiin

original

Laajennamme toimintaamme Rovaniemellä ja etsimme uuteen Sanoman asiakaspalvelutiimiin

LÄHIESIHENKILÖÄ

Mistä tässä työssä on kyse?

Tiimisi palvelee Sanoman kuluttaja-asiakkaita heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa liittyvissä asiakaspalvelukontakteissa. Ratkaisemme asiakkaan yhteydenoton taustalla olevan juurisyyn ja tarjoamme tarvekartoitukseen perustuen asiakkaalle Sanoman muita tuotteita ja palveluita. Palvelemme asiakkaita monikanavaisesti eli puhelimessa, chatissa ja sähköpostilla.

Esihenkilönä autat tiimisi jäseniä onnistumaan työssään. Työn tavoitteet liittyvät määrälliseen, laadulliseen ja myynnilliseen suoriutumiseen, mitä mitataan tiimi- ja yksilötasolla. Luot ja varmistat tiimillesi turvallisen ympäristön. Toimit esimerkillisesti, vastuullisesti ja luot ympärillesi hyvää fiilistä. Osallistut omalla panoksellasi tuotantotyöhön erityisesti kiireaikoina.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän tavoitteellisessa ja kannustavassa ympäristössä. Autamme sinut alkuun ja varmistamme vierestä, että pystyt kehittymään työssäsi ja pääsemään sinulle asetettuihin tavoitteisiin. Hybridimallimme mahdollistaa työskentelyn ajoittain myös etänä.

Mitä odotamme sinulta?

Omaat jonkin verran kokemusta ja näyttöä asiakaspalvelun tai myynnin vastuutehtävistä. Olet työskentelyotteeltasi tavoitehakuinen ja pyrit saavuttamaan sinulle asetetut tavoitteet. Osaat ja haluat organisoida itse omaa ajankäyttöäsi ja tartut aktiivisesti toimeen. Valmennat tiimiläisiäsi yksilöllisesti ja suunnitelmallisesti. Huolehdit tiimisi päivittäisen työn johtamisesta ja osallistut roolisi mukaisesti asiakasyhteistyöhön.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun palveluita tarjoava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla maailmanluokan asiakaskohtaamisia. Palvelutarjoamamme koostuu asiakaspalvelusta, puhelinmyynnistä ja kasvokkain tapahtuvasta myyntityöstä ja henkilöstövuokrauksesta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä noin 1400.

Meitä Sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne, halu kehittää itseämme ja auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Haluamme mahdollistaa työntekijöillemme joustavan työsuhteen, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Edustamme kotimaisia ja kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi Kuukauden Sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

 

Heräsikö kiinnostuksesi? Voit jättää meille hakemuksen kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Tanja H:n puoleen. Hänet saat kiinni numerosta 040 714 7995, myös WhatsAppista.

Aloitus: 17.10.2022
Paikkakunta: Rovaniemi
Työaika: 37,5 h/vko, arkisin klo 8.00-16.30 välillä
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
Palkkaus: Kiinteä kuukausipalkka, joka määräytyy osaamisesi ja työkokemuksesi perusteella sekä suoriutumiseen pohjautuva provisiomalli

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?