Lähiesihenkilö Sanoman myyntipisteelle, Jyväskylä

original-7

Lähiesihenkilö Sanoman myyntipisteelle!

Hei Sinä, joka mietit missä saisit astua heti vastuulliseen rooliin ja koet myynnin maailman olevan yksi vahvuuksistasi. Tavoittelemme Sinua, joka mietit missä pääsisit kerryttämään hyödyllistä ja kallisarvoista kokemusta.

Mistä on kyse?

Sanomien myyntikonseptimme kasvaa kovaa vauhtia, tästä syystä tarvitsemme reippaan esihenkilön Jyväskylään. Mahtavat myyjämme ovat Sanoman konseptin kasvun takana ja etsimmekin tähän uuteen tiimiin nyt suunnannäyttäjää ja lähiesihenkilöä, jotta tasainen kasvumme voi jatkua. Mikäli innostut uusista haasteista, motivoidut esimerkillä johtamisesta ja haluat olla suunnannäyttäjänä tiimillesi, lue lisää tästä lähiesimiehen tehtävästä. 

Työtä tehdään tiimeissä, kannustamalla toisia luodaan dynaaminen tiimi ja mahtavia tuloksia. Sanoman myyntipisteillä työ koostuu myynnin kuninkuuslajista, eli  tarjontamyynnistä. Työtä tehdään kauppakeskuksissa, messuilla, sekä erilaisissa tapahtumissa. Tehtäväsi on, myyntityön lisäksi, toimia tiimisi suunnan näyttäjänä ja lähiesimiehenä. Yhteinen missionne on ottaa Jyväskylän alue haltuun ja toimia Sanoman myynnin pioneereina! 

Tässä työssä tienaat vähintään takuupalkan verran, mutta omalla tekemiselläsi voit tienata provisioiden sekä esimiesbonuksen muodossa huomattavasti enemmän. Voit kysyä tästä palkkamallista meiltä lisää! 

Pähkinänkuoressa, tarjoamme sinulle:

  •  Erinomaisen alustan myynnin parissa menestymiselle
  •  Vahvan ja ammattitaitoisen tuen kehittymiselle
  •  Erityisen mahtavan työporukan ympärille
  •  Merkityksellisen työtehtävän, Sanoman arvostettujen tuotteiden parissa, joita ovat esimerkiksi, Helsingin-Sanomat, Aku-Ankka, Tiedelehti, Aamulehti ja monet muut hienot lehdet!
  • Välitöntä vastuuta, sekä urapolun, jota pitkin voit kulkea yhä vastuullisempiin tehtäviin

Hakuohje:

Hae heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Hakulinkin kautta pääset jättämään cv:si ja hakemuksesi. Tsemppiä hakuusi!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Jyväskylä
Aloitus: Sopimuksen mukaan, touko-kesäkuussa
Työaika: 40 h/vk
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti! 
Työn kesto: vakituinen työ
Palkka: Tavoite +3500e (sis. kiinteä tuntipalkka+myyntiprovisiot)

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?