Lähiesihenkilö Sanoman myyntipisteelle, Kuopio

original-1008

Lähiesihenkilö Sanoman myyntipisteelle!

Hei Sinä, joka mietit missä saisit astua heti vastuulliseen rooliin ja koet myynnin maailman olevan yksi vahvuuksistasi. Tavoittelemme Sinua, joka mietit missä pääsisit kerryttämään hyödyllistä ja kallisarvoista kokemusta.

Mistä on kyse?

Sanomien myyntikonseptimme kasvaa kovaa vauhtia, tästä syytä olemme nyt avaamassa uudet myyntipisteet Kuopioon. Mahtavat myyjämme ovat Sanoman konseptin kasvun takana ja etsimmekin tähän uuteen tiimiin nyt suunnannäyttäjää ja lähiesihenkilö, jotta tasainen kasvumme voi jatkua. Mikäli innostut uusista haasteista, motivoidut esimerkillä johtamisesta ja haluat olla suunnannäyttäjänä tiimillesi, lue lisää tästä lähiesimiehen tehtävästä. 

Työtä tehdään tiimeissä, kannustamalla toisia luodaan dynaaminen tiimi ja mahtavia tuloksia. Sanoman myyntipisteillä työ koostuu myynnin kuninkuuslajista, eli  tarjontamyynnistä. Työtä tehdään kauppakeskuksissa, messuilla, sekä erilaisissa tapahtumissa. Tehtäväsi on, myyntityön lisäksi, toimia tiimisi suunnanäyttäjänä ja lähiesimiehenä. Yhteinen missionne on ottaa Kuopion alue haltuun ja toimia Sanoman myynnin pioneereina! 

Tässä työssä tienaat vähintään takuupalkan verran, mutta omalla tekemiselläsi voit tienata provisioiden sekä esimiesbonuksen muodossa huomattavasti enemmän. Voit kysyä tästä palkkamallista meiltä lisää! 

Pähkinänkuoressa, tarjoamme sinulle:

  •  Erinomaisen alustan myynnin parissa menestymiselle
  •  Vahvan ja ammattitaitoisen tuen kehittymiselle
  •  Erityisen mahtavan työporukan ympärille
  •  Merkityksellisen työtehtävän, Sanoman arvostettujen tuotteiden parissa, joita ovat esimerkiksi, Helsingin Sanomat, Aku-Ankka, Tiedelehti, Aamulehti ja monet muut hienot lehdet!
  • Välitöntä vastuuta, sekä urapolun, jota pitkin voit kulkea yhä vastuullisempiin tehtäviin

Hakuohje:

Hae heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Meille pääsee töihin vaikka WhatsAppilla! Voit laittaa viestiä numeroon 040 714 7995 / Tanja – jutellaan lisää Sanomasta, tästä tehtävästä ja Sinun unelmistasi. Voit jättää myös CV:n ja hakemuksen hakulinkin kautta. Tsemppiä hakuusi!

Psst! Mikäli sinulla ei ole aiempaa myynti- tai esihenkilökokemusta, voimme kouluttaa sinut tehtävään urapolun kautta!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Kuopio
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Työaika: 40 h/vk
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti! 
Työn kesto: Sopimuksen mukaan 
Palkka: 1800 €/kk + oma myynti + bonukset

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?