Merkonomiksi työn ohessa Espanjassa, Rainmakerilla!

original

Opitko parhaiten työtä tehden ja haaveilet urasta myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä?  Jos haluat suorittaa työelämän arvostaman tutkinnon, joka tarjoaa sinulle monipuolisen näkymän liike-elämään ja avaa ovet lukuisiin mahdollisuuksiin, on liiketoiminnan perustutkinto loistava valinta!


Tarjoamme mahdollisuuden opiskella liiketalouden perustutkinnon työn ohessa Espanjassa, Torreviejassa.  Opiskelu suoritetaan joustavasti ja yksilöllisesti oman aikataulusi mukaan. Olet sitten tavoitteellinen ja nälkäinen myyjä tai tehokas ja asiantunteva asiakaspalvelija niin meiltä löytyy sinulle sopiva työ!


 Emme edellytä aiempaa kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta, asenne ratkaisee!

Meille on tärkeää että olet motivoitunut, innostunut ja sitoutunut. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, jatkuvan koulutuksen ja kaikki muut työkalut onnistumisellesi. Pääset osaksi positiivista ja aktiivista työyhteisöä.

Toimistollamme on viihtyisät ja valoisat tilat Espanjassa, Torreviejan keskustan tuntumassa, aivan meren rannassa. Keskeinen sijainti mahdollistaa lyhyen työmatkan ja lähellä olevat keskustan palvelut. Työpäivän taukojen aikana voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista toimistomme pihalla.

 

Rainmaker = mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Toimistolla tarjolla pientä välipalaa, hedelmiä ym.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Tässä työssä sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista. Omalla hyvällä suoriutumisella sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–30 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 40 % pienempää elinkustannustasoa.

Kannattaa hakea heti!

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä WhatsAppilla, viestillä tai soittamalla Kirsille numeroon +358407147996. Voit myös laittaa suoraan hakemuksen!

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?