Monikanavaisen asiakaspalvelun tekijöitä Väreelle, Joensuu

original

Keskustelu energiamarkkinoista käy kuumana, mutta asiakaspalvelussamme on virtaa hoitaa asiakaskontaktit ammattitaidolla alusta loppuun. Kasvaneiden kontaktimäärien myötä haemme vielä lisäosaamista joukkoomme, joten tartu tilaisuuteen!

Tule osaksi erinomaista asiakaskokemusta Väreen väreissä ja Rainmakerin riveissä!

Sinä, joka haluat olla osa kasvupolulla olevaa innovatiivista porukkaa, meillä on sinulle tehtävä, jossa onnistuminen ei jää olosuhteista kiinni. Rainmaker tarjoaa sinulle puitteet ja Väre valtakunnan vastuullisimmat tuotteet.

Väre on energiapalveluyhtiö, joka haastaa ja uudistaa perinteistä sähköalaa. Väreen asiakaspalvelutiimissä pääset luomaan maailmanluokan asiakaskokemuksia myynnillisen asiakaspalvelun parissa ja kehittämään ongelmanratkaisutaitojasi. Väre kapinoi vanhoillisuutta vastaan, joten tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan myös koko toimialan tulevaisuuteen!

Mitä tarjoamme sinulle?

Työtä pääset tekemään itsenäisellä otteella, mutta tietenkin myös hyvän työporukan ympäröimänä. Työkulttuurimme kannustaa vastuunottoon ja kehittymiseen. Työntekijöiden mielestä meillä on myös erittäin hyvä ilmapiiri ja panostamme yhteiseen tekemiseen kuukausittaisen tiimirahan muodossa! 

Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimen, sähköpostin ja chatin kautta, mikä myös varmistaa työn monipuolisuuden. Työnkuvaan kuuluu neuvonta-, muutos- ja selvitystyötä kuten asiakas- tai sopimustietojen muutoksia ja palveluiden päivityksiä. Asiakkaan tarpeiden kartoitus on myös tärkeää onnistuneen asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi.

Väreelle tyytyväinen ja pitkäaikainen asiakassuhde on tärkeää ja meillä on keskeinen rooli tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla, joten tämä voi olla myös ensikosketuksesi asiakaspalvelutehtäviin. Ylläpidämme tiimimme osaamista erilaisten koulutusten avulla, joten pääset varmasti kehittymään ja laajentamaan osaamistasi työsuhteesi aikana. Työajat ajoittuvat arkisin klo 8.00 – 20.15 ja lauantaisin klo 10.00 – 16.15 välille. Käytännössä iltavuoroja on 1-2 viikossa ja lauantaivuorojakin vain kerran kuukaudessa. Lisäksi pystyt työskentelemään perehdytyksen jälkeen joustavasti osin myös etänä. Pyrimmekin siihen, että työelämän ja muun elämän yhteensovittaminen on mahdollisimman mutkatonta.

Odotamme sinulta

Kokemus energia-alasta helpottaa työn omaksumista, mutta ei ole välttämättömyys – koulutamme kaikki tarvittavat tiedot työssä onnistumiseksi. Tärkeintä on avoin asenne uuden oppimiseen, hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä halu tuottaa asiakkaalle lisäarvoa.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä Rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Työsuhdepyöräetu


Kannattaa hakea heti!

Voit jättää meille hakemuksesi kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Tanja H:n puoleen. Hänet saat kätevästi kiinni WhatsAppilla tai soittamalla numerosta 040 714 7995.

Paikkakunta: Joensuu, Tiedepuisto (Länsikatu 15)
Aloitus: 26.6.2023
Palkkaus: 12,00 €/h + kannustemalli
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 37,5 h/viikko

Sähkösopimuksen voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa. Lue lisää Väreestä https://vare.fi/
 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?