Mukavaa myyntityötä alanvaihtajille, Rovaniemi.

original-15

Keski-ikäiset, kolmekymppiset tai kovemmankin kokemuksen kansalaiset huomio

Haemme tammikuussa alkavaan koulutukseen Rovaniemelle, kokemusta keränneitä työtovereita. Työssä kontaktoidaan Helsingin Sanomien mahdollisia tilaajia.

Tässä työssä sinulle on tarjolla 

  • Johtavan Sanomalehden maine ja mielikuvat 
  • Aikatauluihisi joustavat, säännölliset työajat 
  • Mahdollisuus tehdä etätyötä, vaikka kotona 
  • Työ, johon emme vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta 
  • Palkka 9,5 €/h ja tulospohjainen suorituspalkkio. Tässä työssä erinomaisesti onnistuvat tienaavat 20 € tunnissa. 

TYÖSI  KUVAUS 

Työssäsi otat yhteyttä aikaisempiin tilaajiin puhelimitse ja rohkaiset heitä uusimaan tilauksensa, sekä hankit myös kokonaan uusia asiakkaita. Onnistut työssäsi jos sinulla on halua ja kykyä kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa sekä taitoa kuunnella ja ymmärtää ihmisten tarpeita. Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ei vaadita. Meille tärkeää on avoin asenne ja joutuisa työote. 

Työtä tehdään itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa, välillä myös kilpailujen merkeissä. Työvälineet ovat nykyaikaiset ja työ alkaa kattavalla koulutusjaksolla. 

Etsimme nyt oikeasti aikuisia kasvavaan tiimiimme! Tule mukaan luomaan sisältöä asiakkaiden elämään sekä huikeita lukuhetkiä Helsingin Sanomien parissa. Helsingin Sanomien juuret ja perinteet ovat saaneet alkunsa jo 1800- luvulla. Tule jatkamaan perinnettä koko Suomen tärkeimpien uutismedioiden myynnin parissa!  

TYÖAIKA JA PALKKA 

Työaika: 30-37,5 tuntia viikossa. 

Palkka: Sinulle kuuluu palkkamallimme mukainen peruspalkka sekä kannustava tulospalkkio, vähintään 9,5€/h + provisiot. Meillä huippumyyjät tienaavat jopa 20€/h. 

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä Rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

HAKU KÄYNNISSÄ 

Työpaikan haku onnistuu hakulinkin kautta tai voit toki olla suoraan yhteydessä WhatsAppin kautta tai soittamalla numeroon 0407147996 / Kirsi. Voit olla yhteydessä myös sähköpostin kautta kirsi.lemettinen@rainmaker.fi

Paikkakunta: Rovaniemi

Aloitus: 3.1.2023

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?