Mukavaa myyntityötä Helsingin Sanomien parissa, Torrevieja

original-41

Keski-ikäiset, kolmekymppiset tai enemmänkin elämää nähneet kansalaiset huomio! Etsimme nyt oikeasti aikuisia Sanoman kasvavaan tiimiimme!

Tässä työssä sinulle on tarjolla  

  • Johtavan sanomalehden maine ja mielikuvat, sekä laadukkaat tuotteet  
  • Siisti toimistotyö ja säännölliset työajat  
  • Työ, johon emme vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta  
  • Viihtyisät työskentelytilat hyvällä sijainnilla ja kannustava työyhteisö 
  • Kiinteä kuukausipalkka ja tulospohjainen suorituspalkkio. Palkkataso on paikalliseen Espanjan tasoon ja elinkustannuksiin nähden hyvä 

Työsi kuvaus 

Työssäsi otat yhteyttä aikaisempiin tilaajiin puhelimitse ja rohkaiset heitä uusimaan tilauksensa, sekä hankit myös kokonaan uusia asiakkaita. Onnistut työssäsi, jos sinulla on halua ja kykyä kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa sekä taitoa kuunnella ja ymmärtää ihmisten tarpeita. Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ei vaadita. Meille tärkeää on avoin asenne ja joutuisa työote.  

Työtä tehdään itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa, välillä myös kilpailujen merkeissä. Työvälineet ovat nykyaikaiset ja työ alkaa kattavalla koulutusjaksolla toimistollamme Torreviejassa. Työtä tehdään avokonttorissa ja mahdollisuus tehdä työtä etänä koulutusajan jälkeen.

 Tule mukaan luomaan sisältöä asiakkaiden elämään sekä huikeita lukuhetkiä Helsingin Sanomien parissa. Helsingin Sanomien juuret ja perinteet ovat saaneet alkunsa jo 1800-luvulla. Tule jatkamaan perinnettä koko Suomen tärkeimpien uutismedioiden myynnin parissa!   

Työaika ja palkka 

Työaika: 30 tuntia viikossa  

Palkka: Sinulle kuuluu palkkamallimme mukainen kuukausipalkka sekä kannustava tulospalkkio. Meillä Helsingin Sanomien tiimissä myyntineuvottelija tienaa keskimäärin 1600 euroa kuukaudessa, mutta jopa pitkästi yli 2000€ kuukausiansiot ovat ahkeralla työllä mahdollisia.  Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–40 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 50 % pienempää elinkustannustasoa.

Jos olet muuttamassa Suomesta Espanjaan, niin autamme sinua Espanjan viranomaisasioiden hoitamisessa, jotta saat tarvittavat luvat työskentelyyn. Tuemme lentokustannuksissa ja meiltä saat halutessasi käytännön vinkkejä esimerkiksi asunnon löytämiseen luotettavista lähteistä. 

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Virkistykseksi toimistoillamme on tarjolla mm. hedelmiä

rainmaker-torre (2).jpg

Espanjan Torreviejassa olemme toimineet viisi vuotta.  

Lue tästä lisää Rainmakerin Torreviejan toimipisteestä.

Työpaikan haku onnistuu hakulinkin kautta ja toki voit myös olla suoraan yhteydessä suoraan Kirsiin WhatsAppin kautta tai soittamalla numeroon +358407147996. Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla kirsi.lemettinen@rainmaker.fi 

Paikkakunta: Torrevieja, Espanja 

Laaja etätyömahdollisuus.

Aloitus:   kuukausittain 

Työaika: 30 h/vko

Palkka: 1000 e/kk + provisio

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?