Mukavaa myyntityötä nykyasiakkaiden kontaktoinnissa Espanjan Torreviejassa

original-19

Eikö olisi ihanaa herätä joka aamu auringonpaisteeseen? Suomen kesä on lyhyt ja talvisesonki pitkä. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus jättää sateet ja kaamos väliin ja nauttia ympärivuotisesta kesästä Espanjassa!

Me Rainmakerillä etsimme nyt uusia vahvistuksia Espanjan Torreviejaan, Fortumin puhelinmyyntitiimiimme. Meillä pääset kehittymään myyjänä ja konsultoimaan Fortumin sähköpalveluiden nykyisiä kuluttaja-asiakkaita. 

Työstä maksamme kiinteän tuntipalkan sekä toimialan parhaimmistoon kuuluvat myyntiprovisiot, joiden myötä sinulla on mahdollisuudet erinomaiseen ansiotasoon aurinkorannikon ansaintatasoon nähden! 

Tässä työssä sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista, jolloin tienaat 30 h/vko työajalla keskimäärin noin 1600 €/kk. Omalla hyvällä suoriutumisella sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–40 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 50 % pienempää elinkustannustasoa.


Fortumin puhelinmyyntitiimissä

kontaktoit puhelimitse Fortumin nykyisiä kuluttaja-asiakkaita, tarjoten heille mm. mahdollisuutta päivittää sähkösopimuksensa mallin tai jatkaa määräaikaista sopimustaan. Nykyasiakkaiden kontaktointi on myyjille palkitsevaa ja mukavaa työtä, sillä vastaanotto soitoille on pääasiassa positiivista ja onnistumisprosentti sopimuksen päivityksille on korkea! 

Tähän työhön tarvitset ennen kaikkea innostuneen ja positiivisen asenteen myyntiin ja asiakkaittesi kohtaamiseen. Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutuksen, joiden myötä saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Sinulta odotamme täsmällisyyttä, huolellisuutta sekä kykyä työskennellä avokonttorissa. Tavoitteellisuus ja hyvä pelisilmä auttavat sinua eteenpäin keskusteluissasi asiakkaittesi kanssa.

Myyntityö antaa sinulle arvokasta kokemusta ja taitoja moniin eri tehtäviin, missä ikinä omat tavoitteesi sitten ovatkaan tulevaisuudessa. Meillä Rainmakerilla on myös tarjota urapolku myynnin ja asiakaskohtaamisten parissa. Työtäsi ja viihtymistäsi tukee myös positiivisen kilpailuhenkinen ja hyvän hengen omaava tiimisi! 

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä Rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.


Haluatko osaksi menestystarinaamme?

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi ja potentiaalisi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen meillä Rainmakerilla? Jatkamme mielellämme kanssasi keskustelua aiheesta. Jätä vain yhteystietosi oheisen hakulinkin kautta ja palaamme sinulle asiaan puhelimitse! Halutessasi kuulla lisää meistä vastaamme kysymyksiisi WhatsAppilla, sekä puhelimitse arkisin klo 8-16:00 välisenä aikana p. +358407147996 / Kirsi.

Paikkakunta: Torrevieja

Työaika: 30 h/vko

Palkka: 1000 e/kk + provisio

Aloitus:  14.2 ja 14.3.2023

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?