Myyjä Moi Mobiilin myyntipisteelle, Oulu

original

Löytyykö sinulta kovaa asennetta työntekoon ja halua menestyä? Tule rakentamaan onnistumisia uuden konseptin myyntipisteessä yhdessä Moi Mobiilin kanssa!

Moi näkyy jo iloisesti mediassa ja somessa, joten nyt on aika levittää Moin ilosanomaa myös henkilökohtaisemman ja asiakaslähtöisemmän palvelun kautta.

Mitä haemme?

Moin pisteellä tervehditään iloisesti ohikulkevia ja juttelemaan tulevia asiakkaita, autetaan mahdollisissa jo olemassa olevien palveluiden ongelmakohdissa sekä löytämään heidän tilanteeseensa parhaiten sopiva uusi ratkaisu. Odotamme tavoitteellista, myynnillistä ja positiivista asennetta sekä halua saavuttaa tuloksia yhdessä tiimisi kanssa. Asiakastyytyväisyys on Moille tärkeää, joten sitä pyritään turvaamaan aidolla, välittävällä ja huomioivalla palveluasenteella asiakkaan yksilöllisiä tarpeita unohtamatta. Yrittäjähenkisyys, reippaus ja vastuunottokyky takaavat sinulle menestyksen tässä tehtävässä.

Millainen työ tiedossa?

Moilla pääset työskentelemään innostavan brändin ja reilujen tuotteiden parissa vakituisessa ja kokoaikaisessa työsuhteessa. Riittää, että sinulla on asenne kohdillaan ja intoa uuden oppimiseen, sillä saat alusta alkaen tuen sekä jatkuvaa koulutusta myymiisi laitteisiin ja liittymiin.

Töitä tehdään Prisman aukioloaikojen puitteissa pääsääntöisesti klo 10-19 välillä, ja työvuoroja voi olla myös viikonloppuisin. Palkkaus on kannustava, jolloin pystyt omalla myynnillisellä otteellasi vaikuttamaan tuntuvasti omaan ansaintaasi, pohjautuen kuitenkin turvallisesti ICT-alan työehtosopimukseen (takuupalkka 13,04 e/h). Palkkiomallin myötä sinulla on kuitenkin mahdollisuus päästä tätäkin kovempiin tuloksiin.

Kannustavan palkkiomallin lisäksi pääset hyödyntämään muun muassa henkilökuntaedun laitevalikoimaan sekä työsuhdepyöräedun.

Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä ja valittavalta henkilöltä tullaan tarkistamaan luottotiedot.

Moin tarinaan pääset tutustumaan lisää osoitteessa https://www.moi.fi/.

Jäikö kysyttävää? Halutessasi kuulla lisää olen puhelun tai WhatsApp-viestin päässä, puh. 040 714 7999 / Maria, Rainmaker. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae heti! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu (Limingantullin Prisma)
Työn aloitus: Sopimuksen mukaan
Työaika: 30-37,5 h/vko, työvuorot pääsääntöisesti klo 10-19 välillä
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Palkka: Pohja + provisio, takuupalkkana ICT-alan TES minimissään 13,04 €/h

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?