Myyjä – Renoagroup, Kuopio

original

Hae myyjäksi ja liity heti voimakkaasti kasvavaan porukkaamme!

Etsimme Suomen johtavan talotekniikan palveluita tarjoavan Renoa Groupin myyntitiimiin, ihmisten kohtaamisesta nauttivia, aktiivisia, tuloksen nälkäisiä myyjiä Kuopio, jotka ovat valmiita kehittymään myynnin ammattilaisiksi oman tiiminsä kanssa! Kuulostaako sinulta?

Renoalla autat suomalaiskoteja sähkö-, viemäri- ja putkiremonteissa ja varmistat näin, että kiinteistöjen elämä jatkuu vielä pitkään. Tämä jos mikä on merkityksellistä työtä. Meillä on aito halu auttaa niitä yli 800 000 suomalaista pienkotia, jotka ovat elinkaaressaan kunnostusiässä. 

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnistä tai talotekniikasta, sillä tekemällä oppii ja me koulutamme sinut.

Tässä työssä

  • Kerrytät itsellesi osaamista ja kokemusta myyntityöstä
  • Teet työtä hyvässä porukassa – olemme työntekijöidemme suosittelema (eNPS 47)
  • Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin ja työaika on 37,5 h / vko.
  • Ansaitset ensimmäisiltä 3 kk takuupalkan, jonka jälkeen pääset erittäin kannustavan provisiopalkkauksen piiriin, jossa keskimääräinen ansio on 3.500-5.000€ / kk.
  • Saat alkuun kattavan koulutuksen ja pääset mm. tutustumaan ammattitaitoisten asentajien ja myyjien mukaan asiakaskohteisiin
  • Kuljet asiakkailla mahdollisuuksien mukaan omalla autolla, josta maksetaan kilometrikorvaus. Oma auto ei kuitenkaan ole pakollinen.

Myyjän arki

Myyntialueille jalkaudutaan yhdessä tiimin kanssa ja pääset kertomaan potentiaalisille asiakkaillemme halustamme auttaa suomalaiskoteja sähköremonteissa / viemäriremonteissa / putkiremonteissa / viemärihuolloissa. Näin varmistat, että kiinteistöjen elämä jatkuu vielä pitkään.

Myyntialueet ovat tarkkaan valittuja ja tulet viettämään suurimman osan työpäivistäsi asiakkaidemme luona. Hankit itse osan asiakaskäynneistäsi, mutta saat kalenteriisi tapaamisia myös asiakashankkijoidemme toimesta. Näin ollen myynnissä korostuu kyky herättää luottamusta, puhua asiakkaan kieltä, sekä innostaa. Tulet tapaamaan potentiaalisia asiakkaita useaan kertaan ja rakentamaan aitoja asiakassuhteita. Koulutamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ja taidot, ja myynnin kautta opit tärkeitä taitoja elämäsi varrelle myös pitkälle tulevaisuuteen.

Työkavereinasi olemme

  • Energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien auttaminen tunnistamaan tulevan remontin tarve vastuullisuus huomioiden
  • Rennosti työskentelevä joukko, joka osaa kantaa vastuunsa ja tehdä työnsä laadukkaasti
  • Itsenäisesti töitä tekeviä, mutta joukkueen voimaan uskovia, jotka eivät unohda huumorin olemassaoloa

Halutessasi voit kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Ainon WhatsAppista tai soittamalla numeroon 040 7147994.

Voit jättää CV:n hakemuksineen linkistä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme palkkauksia jo hakuaikana, joten hae jo tänään!

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?