Myyjä – Valokuitunen Oy

original

MYYJÄ

Hei huippumyyjä tai myyjän alku!

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Kysynnän kasvaessa ja toiminnan laajentuessa haemme Valokuituselle ihmisten kohtaamisesta nauttivaa ja rohkealla asenteella varustettua osa-aikaista myyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Mistä työstä on kyse?

Myyntityössä kohtaat asiakkaita heidän kotonaan, eli suoraan siellä missä kuituyhteyksille on tarvetta. Jalkaudut tiimin kanssa myyntialueille, tapaat potentiaalisia asiakkaita, kartoitat tietoliikenneyhteystarpeita heidän kanssaan, teet tarjouksia ja solmit uusia sopimuksia. Myyntialueemme ovat tarkkaan valittu siten, että niistä löytyy jo valmiiksi valokuidusta kiinnostuneita kotitalouksia.

Tässä työssä menestyt varmasti, jos sinulla on positiivinen asenne, hyvät sosiaaliset taidot sekä halu oppia ja kehittää itseäsi. Koulutamme sinut tehtävään heti ensimmäisestä päivästä lähtien, ja saat tueksesi mahtavan tiimin ja ammattitaitoisen tiiminvetäjän. Olemme myös työntekijöidemme suosittelema työnantaja*.

Teemme töitä silloin, kun asiakkaamme ovat kotona, joten työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen.

Tehtävässä on kiinteä pohjapalkka 12,5 €/h + sopimusten mukaan maksettava provisio. Keskimääräinen tuntiansio tässä työssä on 20 €.

Edellytämme voimassa olevaa b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työn lisäksi tarjoamme sinulle kattavan työterveyden sekä mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun.

Työkavereinasi olemme

– edistyksellisiä – valtakunnallisen valokuituinfran rakentamisen lisäksi kehitämme jatkuvasti työyhteisömme toimintatapoja.

– tukemassa sinua – teemme töitä itsenäisellä otteella, mutta tiimin tuki on vahva ja apu aina saatavilla.

– energinen porukka – tsemppaamme toisiamme, teemme töitä kunnianhimoisesti ja juhlimme yhdessä onnistumisia.

”Vastuuta on ja annetaan, ja se luo mahdollisuuksia onnistua työssä. Mielestäni tässä yrityksessä voi oikeasti oppia asioita, ja on mahdollisuus kehittyä urallaan.”

Hae heti ja tule mukaan osaksi kasvutarinaamme! 

 

Olen Aino Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen kannattaa olla rohkeasti yhteydessä minuun. Voit olla yhteydessä sähköpostilla aino.palviainen@rainmaker.fi.

 

Perustiedot

Paikkakunta: Kotka 
Aloitus: Sopimuksen mukaan 
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 16-25h/vko 
Palkka: 12,5€/h + provisiot


Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tavoitteenamme on rakentaa 200 000 kotitalouden kattava verkko vuoteen 2025 mennessä.

*Valokuitunen on työntekijöiden suosittelema työpaikka, NPS luku heillä on 66

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?