Myyjä – Verisure Oy

original-68

MYYJÄ

Haemme kodinturva-alan markkinajohtaja Verisurelle myyjiä Turkuun. Olet opiskelija, kokenut myyjä, alanvaihtaja tai muuten halukas kehittymään myynnin ammattilaiseksi huippu organisaatiossa, tässä on siihen loistava tilaisuus! 

image00006.jpeg

Mistä työstä on kyse?

Tyypillisenä työpäivänä kohtaat asiakkaita heidän kotonaan, eli suoraan siellä missä turvapalveluille on tarvetta. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas kohdataan henkilökohtaisesti. Jalkaudut tiimin sekä esihenkilöiden kanssa myyntialueille. Tapaat asiakkaita, kartoitat turvallisuusasioita heidän kanssaan, sekä teet asiakkaiden kanssa turvakartoituksia. Näiden pohjalta pääset rakentamaan parasta palvelukokonaisuutta, sekä aitoja ja pitkäaikaisia asiakassuhteita.  

Tässä työssä menestyt varmasti, jos sinulla on positiivinen asenne, sopivasti rohkeutta, hyvät sosiaaliset taidot sekä halu oppia ja kehittää itseäsi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta myynnistä. Koulutamme sinut tehtävään heti ensimmäisestä päivästä lähtien, ja saat tueksesi loistavan tiimin ja ammattitaitoisen tiiminvetäjän

Teemme töitä silloin, kun asiakkaamme ovat kotona, joten työ on ilta- ja satunnaisesti viikonloppuina ja soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen.

Tehtävässä on erittäin kannustava provisiopalkkaus! Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta sinulle maksetaan takuupalkka, jos et heti yllä tavoiteltuun minimiprovisioon. Saat myös loistavat työsuhde-edut, lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu!

Edellytämmme sinulta täysi-ikäisyyttä. Ajokortti tehtävässä on eduksi, mutta ei välttämätön. 

Millainen on meidän porukka? 

 •  Tuemme sinua – teemme töitä itsenäisellä otteella, mutta tiimin tuki on vahva ja apu aina saatavilla
  • Energinen  – tsemppaamme toisiamme, teemme töitä kunnianhimoisesti ja nautimme yhdessä onnistumisia.
  • Rento – kannamme vastuumme työstä ja teemme sen aina laadukkaasti 
  • Instagramista ja TikTokista meidät löytää käyttäjätunnuksella @verisuresuomivibes

   

  Hae heti ja tule mukaan!!

  Halutessasi saat kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Marian WhatsAppista tai soittamalla numeroon 040 7147999. Voit jättää hakemuksen suoraan linkin kautta. 

  Perustiedot

  Paikkakunta: Turku
  Aloitus: Sopimuksen mukaan
  Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
  Työaika: 15-25h/vko
  Palkka: Erittäin kannustava provisiopalkkaus! Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta sinulle maksetaan takuupalkka, jos et heti yllä tavoiteltuun minimiprovisioon.

  nick-decorte-353474_mod
  Ota yhteyttä

  Rainmaker

  Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?